Uutislistaukseen

Kauneimmat Joululaulut Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin musiikkitapahtuma ja yksi suurimmista keräyskampanjoista. Myös Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa lauletaan kaunempia joululauluja.

Fb event_1920x1005 pieni.jpg

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Teemme työtä uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen. Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla teemme työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Parannamme kehitysmaiden äitiysterveyttä ja lasten mahdollisuuksia ravintoon, puhtaaseen juomaveteen, turvaan ja koulutukseen. Edistämme vammaisten lasten erityisopetusta ja heidän oikeuksiensa toteutumista. Kehitämme myös selviytymiskeinoja ilmastonmuutoksessa. Tutustu tämän vuoden keräyskohteeseen verkkosivujemme tarinoiden kautta ja anna lahja, joka muuttaa lapsen elämän: Etusivu - Kauneimmat Joululaulut

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksien ajat ja paikat

 

KESKIVIIKKONA 8.12.

Poltinahon srk-talo, striimi seurakunnan YouTube-kanavalla klo 18 (nuoret)

Nuorten kauneimmat joululaulut ke 8.12. klo 18 - YouTube

 

SUNNUNTAINA 12.12.

Vanajan kirkko klo 13 ja klo 15

Hämeenlinnan kirkko klo 16 ja klo 18

Rengon kirkko klo 19

 

MAANANTAINA 13.12.

Hämeenlinnan kirkko, De vackraste julsångerna och Luciafesten klo 18

 

TIISTAINA 14.12.

Vanajan kirkko klo 19

 

TORSTAINA 16.12.

Vanajan kirkko klo 19

 

SUNNUNTAINA 19.12.

Valomessu goes Kauneimmat Hämeenlinnan kirkko klo 17

Vanajan kirkko klo 19

 

TIISTAINA 21.12.

Poltinahon srk-talo klo 18 (lapset)

 

PERUTTU

KESKIVIIKKONA 22.12.

Kauneimmat goes pubit

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa hyödynnetään koronapassia

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa hyödynnetään koronapassia. Aluehallintoviraston mukaan Kauneimmat joululaulut ovat kokoontumisrajoitusten piiriin kuuluvia yleisötilaisuuksia, vaikka ne järjestettäisiin kirkossa. 

Koronapassin tarkoituksena on mahdollistaa mahdollisimman monen ihmisen osallistuminen seurakunnan tilaisuuksiin voimassa olevien viranomaisrajoitusten aikana. 

Kun koronapassi on käytössä, tilaan ei saa päästää osallistujaa ilman todistusta. Poikkeuksena ovat alle 16-vuotiaat lapset, joita todistuksen esittämisvelvoite ei koske. 

Koronapassi luetaan THL:n hyväksymällä Koronatodistuksen lukija -sovelluksella tai manuaalisesti ilman sähköistä lukijaohjelmaa. Tilaisuuteen osallistujan tulee valmistautua esittämään henkilöllisyystodistus.

Koronapassin lisäksi Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä. Tilaisuuksissa on vahva maskisuositus.

Lisätietoja koronarajoitusten vaikutuksista Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan tilaisuuksiin löydät täältä.

3.12.2021 23.13