Alfa-kurssilla, aikuisrippikoulussa ja katekumenaatissa syvennytään kristilliseen uskoon

Alfa-kurssilla opiskellaan kristinuskon perusasioita

Alfa-kurssilla opitaan kristinuskon perusasioita rennossa ilmapiirissä. Alfa-kurssi on kaikille avoin: etsijöille, epäilijöille ja hiljaittain uskon löytäneille ja niille, jotka haluavat päivittää tietonsa kristinuskosta. 

Kurssiin kuuluu yhteinen ruokailu, alustuksia aiheista sekä ryhmäkeskusteluja vetäjien johdolla. Kaikesta aiheista voi keskustella, eikä huonoja kysymyksiä ole. Alfa-kurssi on maksuton. Seuraava Alfa-kurssi aloittaa helmikuussa 2024. 

Tiedustelut pastori Mirja Lassila p. 040 804 9310 tai mirja.lassila@evl.fi.

Aikuisrippikoulu 

Kummiksi pyydetty ja kirkkohäät haluava! Jäikö rippikoulu käymättä?
Kysy lisää aikuisrippikoulusta Mirja Lassila puh: 040-8049310 tai meilitse mirja.lassila@evl.fi

Katekumenaatti-ryhmissä seurataan kirkkovuotta

Mitä tarkoittaa katekumentaatti?

Katekumenaatti tulee sanasta kateketai, joka tarkoittaa rinnallakulkemista ja hengellistä matkakumppanuutta. Katekumenaatti on aikuiseen uskoon perehdyttävä yhteinen matka. Katekumenaatti on noin vuoden mittainen kirkkovuoden rytmiä seuraava kokoontumisten jakso. Tarkoitus on kasvaa ja syventyä kristillisen uskon tuntemisessa, perehtyä seurakunnan yhteiseen jumalanpalveluselämään ja rukoukseen keskustellen pienryhmissä. 

Katekumenaattiryhmässä on etsijöitä, ohjaajia, hengellisiä matkakumppaneita ja ryhmän pappi. Katekumenaatti sisältää neljä vaihetta, joihin jokaiseen kuuluu yksi jumpalanpalvelus. Katekumenaatti soveltuu myös osaksi aikuisrippikoulua.

Kysy seuraavaa ryhmän alkamisajankohtaa!

Tiedustelut pastori Mirja Lassila p. 040 804 9310 tai mirja.lassila@evl.fi.

Kysy lisää!

seurakuntapastori

aikuistyö, katekumenaatti, RistiRiita-podcast