Sururyhmä – sinun surusi on totta

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Jokaisen suru on ainutlaatuinen ja oma. Surun jakaminen toisten kanssa auttaa jaksamaan ja siksi seurakunta tarjoaa vertaistukea sureville.

Sururyhmässä saa jakaa omia ajatuksiaan ja tunteitaan muiden läheisensä menettäneiden tuella. Ryhmässä on lupa surra ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä. Kokoontumiset päätetään lyhyeen hartauteen.

Ryhmät ovat määräaikaisia ja kokoontuvat 6–7 kertaa, puolitoista tuntia kerrallaan. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut muutama kuukausi (2–6 kuukautta) ryhmän alkaessa. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta ja yhteen ryhmään vodaan ottaa kahdeksan henkilöä.

Ryhmää ohjaa työpari, jonka muodostavat joko seurakunnan työntekijät tai työntekijä ja vapaaehtoinen.

Ryhmät ovat luottamuksellisia.

Helmikuussa alkava sururyhmä kokoontuu keskiviikkoisin välillä 5.2.–25.3.2020 klo 17.30–19. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 7.–.29.1. Seija Puusaari, p. 040 804 9358 tai seija.puusaari@evl.fi

Katso myös lapsille suunnattu Helmijengi-sururyhmä.

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

voikukan haivenet

Sururyhmien tiedustelut