Sururyhmä – sinun surusi on totta

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Jokaisen suru on ainutlaatuinen ja oma. Surun jakaminen toisten kanssa auttaa jaksamaan ja siksi seurakunta tarjoaa vertaistukea sureville.

Sururyhmässä saa jakaa omia ajatuksiaan ja tunteitaan muiden läheisensä menettäneiden tuella. Ryhmässä on lupa surra ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä. Kokoontumiset päätetään lyhyeen hartauteen.

Ryhmät ovat määräaikaisia ja kokoontuvat 6–7 kertaa, puolitoista tuntia kerrallaan. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut muutama kuukausi (2–6 kuukautta) ryhmän alkaessa. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta ja yhteen ryhmään vodaan ottaa kahdeksan henkilöä.

Ryhmää ohjaa työpari, jonka muodostavat joko seurakunnan työntekijät tai työntekijä ja vapaaehtoinen.

Ryhmät ovat luottamuksellisia.

Huhtikuussa alkava sururyhmä kokoontuu keskiviikkoisin välillä 15.4.-27.5.2020 klo 17.30–19. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 23.3.-3.4. Virpi Kylmälahti p. 040 804 9360 tai virpi.kylmalahti@evl.fi

Huhtikuun ryhmän aloittaminen on epävarmaa koronaviruksen vuoksi. Tarvittaessa voit kuitenkin ilmoittautua. Toimimme tilanteen mukaan.

Katso myös lapsille suunnattu Helmijengi-sururyhmä.

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

voikukan haivenet

Sururyhmien tiedustelut