Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!

Tämän vuoden joulua odottelemme kanssanne verkkotapahtumissa. Youtube-kanavallamme (linkki) on jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 ja lisäksi siellä muutakin Jeesuksen syntymäjuhlaan johdattavaa sisältöä.

Seurakunnan toimintaa mukautetaan pandemiatilanteen edetessä niin, että turvallinen yhdessäolo säilyy mahdollisena. Seurakunnan eri toimintamuodot jatkuvat terveysviranomaisten antamat suositukset huomioiden.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Tarjolla on säännöllistä ryhmätoimintaa, kuten kerhoja, päiväpiirejä ja raamattupiirejä, partiota sekä aktiivisia kuoroja. Kokoonnumme myös erilaisten tapahtumien, konserttien, kurssien, luentojen, hartauksien, messujen ja leirien merkeissä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista.