Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!

Seurakunnan toimintaa mukautetaan pandemiatilanteen edetessä niin, että turvallinen yhdessäolo säilyy mahdollisena. Seurakunnan eri toimintamuodot jatkuvat terveysviranomaisten antamat suositukset huomioiden.

​​​​​​​Kaikessa seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon terveysviranomaisten suositukset hyvästä hygieniasta ja turvaetäisyyksien noudattamisesta. Suosittelemme käyttämään kasvomaskien kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Tarjolla on säännöllistä ryhmätoimintaa, kuten kerhoja, päiväpiirejä ja raamattupiirejä, partiota sekä aktiivisia kuoroja. Kokoonnumme myös erilaisten tapahtumien, konserttien, kurssien, luentojen, hartauksien, messujen ja leirien merkeissä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista.