Tukea ja toimintaa mielenterveyskuntoutujille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta haluaa tuoda kristillisen uskon mielenterveyskuntoutujien ulottuville. Tarjoamme heille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden sielunhoitoon ja seurakuntayhteyteen.

Retkiä ja leirejä mielenterveyskuntoutujille

Mielenterveystyössä pyritään vahvistamaan yksilön ja hänen lähipiirinsä voimavaroja ja ihmisarvon tuntoaan. Diakonia tarjoaa mielenterveyskuntoutujille retkiä, leirejä ja ryhmiä. Toimimme myös yhteistyössä muiden mielenterveystyötä tekevien tahojen kanssa.

Keskusteluaika diakoniakeskuksesta

Jokainen meistä voi joutua elämäntilanteeseen, jossa mieli kuormittuu. Halutessasi henkilökohtaista keskustelua, voit varata ajan Diakoniakeskukselta.

Olohuone – vertaistukea Rengossa

PERUTTU TOISTAISEKSI Rengon Olohuone on vertaistukiryhmä, jossa voi keskustella elämästä kaikkine sen väreineen. Avoin ryhmä kokoontuu perjantaisin kello 12–15 Rengon seurakuntatalossa, Hinkaloistentie 1. Maksuton kahvitarjoilu.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Diakoniakeskus palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100 Hämeenlinna

päihde- ja mielenterveystyö, ruokajakelun yhdyshenkilö, talous- ja kriisivastaanotto