Mielenterveys

Seurakunta haluaa tuoda kristillisen uskon mielenterveyskuntoutujien ulottuville sekä tarjota heille ja heidän omaisilleen mahdollisuuden sielunhoitoon ja seurakuntayhteyteen.

Mielenterveystyössä pyritään vahvistamaan yksilön ja hänen lähipiirinsä voimavaroja ja ihmisarvon tuntoaan.  Diakonia tarjoaa mielenterveyskuntoutujille retkiä, leirejä ja ryhmiä. Toimimme myös yhteistyössä muiden mielenterveystyötä tekevien tahojen kanssa.

Jokainen meistä voi joutua elämäntilanteeseen, jossa mieli kuormittuu. Halutessasi henkilökohtaista keskustelua voit varata ajan Diakoniakeskukselta.

Olohuone – vertaistukea Rengossa

Rengon Olohuone on vertaistukiryhmä, jossa voi keskustella elämästä kaikkine sen väreineen. Avoin ryhmä kokoontuu perjantaisin kello 12–15 Rengon seurakuntatalossa, Hinkaloistentie 1. Maksuton kahvitarjoilu.

Rovastikunnallinen mielenterveyskuntoutujien leiri 17.- 19.3.2020 Loimalahden leirikeskuksessa,
Majalahdentie 1

Leiri alkaa tiistaina klo 10 ja päättyy torstai-iltapäivänä.
Hinta 40 euroa/ henkilö. Maksu kerätään leirillä.

Leirille mahtuu mukaan 25 osallistujaa. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Leirille tullaan omin kyydein ja omakustanteisesti.
Leiriläiseltä odotetaan sitoutumista osallistumaan leiriohjelmaan.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.3. Diakoniakeskukseen (ma, ti, to, pe) klo 9-12 puh. 040 804 9350

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100 Hämeenlinna

päihde- ja mielenterveystyö, ruokajakelun yhdyshenkilö, talous- ja kriisivastaanotto

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12.