Vihkipaikka Hämeenlinnan kirkoissa tai vaikka kotona

​​​​​​​Vihkimiset toimitetaan hyvät turvaetäisyydet säilyttäen ja hygieniaohjeita noudattaen. Hääjuhlat seurakunnan tiloissa, kodeissa ja yksityistiloissa ovat yksityisiä juhlia, joiden turvallisuudesta vastaavat niiden järjestäjät.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan jäsenet voivat varata Hämeenlinnan, Rengon ja Vanajan kirkkoja seuraavaksi kesäksi edellisen vuoden marraskuun alusta lähtien. Kirkkojen varaus koskee myös niitä pareja, joista jommankumman vanhemmat tai vanhempi on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan jäsen.

Muiden seurakuntien jäsenet voivat tehdä varauksia vasta tammikuun alusta lukien.

Hämeenlinnan kirkon tornissa on myös pienimuotoisen vihkimisen paikaksi soveltuva kappeli, jonne mahtuu 25 henkilöä.

Seurakunnan jäseniltä vihkipaikasta ei peritä vuokraa. Vihkipaikkana voi olla myös koti tai jokin muu paikka.

Vihkipaikan varaaminen palvelutoimistosta

Seurakunnan tilat varataan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan palvelutoimistosta. Palvelutoimisto palvelee arkisin klo 9-12 ja 13-15 numerossa 040 804 9333.

Katso lisätietoa vihkipaikan varaamisen aikatauluista.