Vihkipaikka Hämeenlinnan kirkoissa tai vaikka kotona

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan jäsenet voivat varata Hämeenlinnan, Rengon ja Vanajan kirkkoja seuraavaksi kesäksi edellisen vuoden marraskuun alusta lähtien. Sääntöä sovelletaan myös, jos jommankumman vanhemmat tai joku heistä on oman seurakunnan jäseniä.

Muiden seurakuntien jäsenet voivat tehdä varauksia vasta tammikuun alusta lukien.

Hämeenlinnan kirkon tornissa on myös pienimuotoisen vihkimisen paikaksi soveltuva kappeli, jonne mahtuu 25 henkilöä.

Seurakunnan jäseniltä vihkipaikasta ei peritä vuokraa. Vihkipaikkana voi olla myös koti tai jokin muu paikka.

Vihkipaikan varaaminen palvelutoimistosta

Vihkipaikka varataan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan palvelutoimistosta. Palvelutoimisto palvelee arkisin klo 9-12 ja 13-15 numerossa 040 804 9333.

Katso lisätietoa vihkipaikan varaamisen aikatauluista.