Varhaisnuorten kerhoissa monenlaista harrastusta

Tule harrastamaan kokkausta, keppistä, sählyä tai vaikka enkkua! Seurakunnan varhaisnuorten kerhot ovat avoimia 7–13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Osassa kerhoista on korkeampi yläikäraja – kurkkaa siksi kerhokohtaiset tiedot. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kokoontumisrajoituksista johtuen, varsinainen viikkotoimintamme on tauolla kevään 2021. Tarjolla olisi kuitenkin seuraavanlaista toimintaa vk 12 (22.3 alkaen).

Kokkikerhon reseptivinkit

Julkaisemme YouTubessa ” Kummeilta terveisiä” kanavalla kerhonohjaajien kokkausvinkkejä videoiden kera.
Tiistaisin klo:18.00 julkaistaan kokkausvinkki makeaan (leivonta, jälkiruuat) ja torstaisin suolaiseen (salaatti, ruokaisa välipala) kokkailuun.
Videoilla, voit kohdata sinulle kerhostakin tuttuja ohjaajia tai tutustua muihin kokkikerho-ohjaajiimme.

Askartelukerhon askarteluvinkit

29.3 julkaistaan " Kummeilta terveisiä" kanavalla 4 viikolle, erilaisia askarteluvinkkejä, tarvikkeineen ja opetusvideoineen.
Tämän lisäksi on mahdollista varata askartelutarvikekassi, missä tarvikkeet annettuihin malleihin. Oletuksena on, että kotoa löytyvät liimat ja sakset  mahdollinen kierrätysmateriaali. Askartelukassin voit varata Mirvalta mirva.lastu@evl.fi  ja vahvistusviestissä ehdotukset kassin noutoajoille Poltinahon seurakuntatalolta.

Pääsiäisaskartelukerhot 7-12v
23.3 TI Poltinaholla klo:17.30-19
24.3 KE Lintukodolla klo: 17-18.30
Kerhoissa on samat askartelumahdollisuudet, joten varaathan paikan vain toiseen.
Paikkoja on tarjolla 8 molemmissa kerhoissa.

Kepparikerho ulkoilee
Poltinaholla syksyllä torstaisin kokoontunut kepparikerho jatkaa kokoontumistaan ulkona klo:17-18.
Kerhoon tulee varata paikka viikoittain, ilmoittautumislinkit seuraavalle viikolle aukeavat aina perjantaisin klo:9.00.
Ilmoittautuneille lähetetään muistutusviesti ja lisäinfoviesti kokoontumisesta.

Ulkokerhot
Liikunnasta, leikkimisestä ja ulkotouhuista pitäville olisi tarjolla ulkokerhoja tiistaisin ja torstaisin klo:17-18.
Lähtö Poltinahon seurakuntatalolta ellei toisin ilmoiteta.  Tiistain kerho pienemmille 7-9v ja torstain kerho 9-12v.
Kerhoihin tulee varata paikka viikoittain, ilmoittautumislinkit seuraavalle viikolle aukeavat aina perjantaisin klo:9.00.
Ilmoittautuneille lähetetään muistutusviesti ja lisäinfoviesti kokoontumisesta.

ILMOITTAUDU  (pääsiäisaskartelu, keppari ja ulkokerhot)

Iloista kevättä ja hyvää pääsiäisen aikaa!

Terveisin: Mirva, Nuorisotyönohjaaja & Kerhojen ohjaajat
Lisätietoja: mirva.lastu@evl.fi, 040-8049 375.

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

varhaisnuorisotyö, kerhotoiminta, Ortelan, Ruununmyllyn ja Rengon koulujen koulukummi