Kirkkokolehtien kohteet

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta  tukee lähetys- ja avustustyötä ympäri maailmaa, lähimmäisiä lähellä ja kaukana. Jumalanpalveluksissa kerätyistä kolehdeista saadut varat ovat merkittävä tulonlähde lähetysjärjestöille.

Auttaa voit antamalla pienen hetken ajastasi ja rukoilemalla lähetystyön puolesta tai lahjoittamalla sopivalta tuntuvan summan joillekin Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan lahjoituskohteista.

Alta löydät lähiaikojen jumalanpalvelusten kolehtikohteet, joilla on voimassaoleva rahankeräyslupa Suomessa.

Jumala siunatkoon lahjamme!

su 27.9. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti osoitetaan Kirkon ulkosuomalaistyöhön, Kirkkohallitus.

su 20.9. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti kerätään Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkko ry:n kautta.

su 13.9. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti osoitetaan Hiippakunnallinen kolehti Naisten pankin kautta kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja tyttöjen koulutuksen kokemiseen.

su 6.9. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti kerätään taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

su 30.8. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti osoitetaan Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen

Kirkkohallitus, PL 210, 0000310 Helsinki.

su 23.8. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti kerätään Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluille, erityisesti seurakuntia ja seurakuntalaisia varustavan ja rohkaisevan "Kotipaikkakuntamme parhaaksi" -hankkeen toteuttamiseksi.

Kansan Raamattuseuran Säätiö
​​​​​​​PL 48
​​​​​​​08101 Lohja

Tilinumero: FI73 2103 3800 0055 77.

su 16.8. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti kerätään Opin tielle – Kolehti nuorten perus- ja ammattikoulutukseen mm. Syyriassa ja Etiopiassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Suomen Lähetysseura ry, tilitysohjeet osoitteessa: Seurakuntapalvelut.fi.

su 9.8. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti osoitetaan koulutus-, seurakunta- ja diakoniatyöhön eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa Ugandassa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Suomen Luterilainen evankeliumiyhdistys SLEY ry, yhdistyksen tilinumero: FI13 8000 1500 7791 95.

su 2.8. jumalanpalvelus kolehti

Kolehti kerätään Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyölle.

Yhdistyksen tilinumero: Etelä-Hämeen OP FI07 5680 0020 2805 21.

Lahjoituskohteemme

Hämeenlinna-vanajan seurakunta käsi laittaa rahaa kirkkokolehtiin