Avoimet työpaikat

 

Seurakuntapastori

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa on täytettävänä seurakuntapastorin virka 1.3.2024 lukien tai sopimuksen mukaan.

Seurakuntapastorin virassa olet osa viidentoista papin tiimiä ja vastuullasi on Valo-messuyhteisön kehittäminen ja koordinointi. Tehtävänkuvaan kuuluu nuorten aikuisten tiimissä työskentely yhdessä vastuu kappalaisen, oppilaitospapin ja seurakunnan muiden työntekijöiden kanssa. Vastuullasi on kehittää z-sukupolvelle suunnattua hengellistä toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Tehtävänkuvaan kuuluu yleiseen seurakuntatyöhön osallistuminen jumalanpalvelusten ja toimitusten osalta sekä rippikoulutyö.

Virkaan ilmoittautuvalta edellytämme verkostoitumistaitoja, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä käyttää sosiaalista mediaa osana nuorten aikuisten kohtaamista ja kokemusta nuorten aikuisten kanssa toimimisesta. Arvostamme aiempaa kokemusta papin työstä, vapaaehtoisten johtamiskokemusta, ymmärrystä jumalanpalvelusyhteisöistä, z-sukupolven tuntemusta ja kehittävää työotetta.

Seurakuntapastorin virka edellyttää teologian maisterin tutkintoa, suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Viran hoitaminen edellyttää auton käyttöä. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Viran palkkaus on KirVESTES:n yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 601 mukainen (peruspalkka 2987,40 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää.

Ilmoittautumiset seurakuntapastorin virkaan KirkkoRekry-palvelun Linkki avautuu uudessa välilehdessäsähköisellä lomakkeella 17.12.2023 klo 20 mennessä.

Seurakunta on varautunut haastattelemaan virkaan ilmoittautuneita Hämeenlinnassa 21.12.2023 klo 9.00 alkaen.

Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: [email protected] tai 0400 926 730.