Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun ja Tampereen välissä, keskellä kauneinta Hämettä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautausmaista ja kiinteistöistä. Hämeenlinnan seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja työntekijöitä yhtymässä ja sen seurakunnissa työskentelee yhteensä noin 140.

Viestintäasiantuntija

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa on haettavana viestintäasiantuntijan työsuhde, joka täytetään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haemme kolmen hengen viestintätiimiin monipuolista viestinnän ammattilaista. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa pääset suunnittelemaan monikanavaista ja monipuolista viestintää, yhdessä osaavan tiimin ja työyhteisön kanssa. Viestinnällä on seurakunnassa tärkeä rooli osallistavan ja vaikuttavan yhteisön kehittämisessä. Viestintätiimi kehittää seurakunnan viestinnän kokonaisuutta tulevaisuussuunnitelman ja jäsenajattelun pohjalta sekä tekee näkyväksi seurakunnan työtä. Seurakunta julkaisee myös laadukasta seurakuntalehteä.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu monikanavaista sisällöntuotantoa, erityisesti työtä sosiaalisessa mediassa sekä audiovisuaalista viestintää. Viestintäasiantuntija osallistuu myös verkkoviestintään, printtimateriaalien sisältöjen tuottamiseen sekä tapahtumaviestintään. Lisäksi viestintäasiantuntija sparraa ja tukee seurakunnan eri tiimien viestintää ja tekee yhteistyötä median kanssa.

Viestintäasiantuntijalta odotetaan audiovisuaalisen viestinnän taitoja, taitto- ja kuvankäsittelytaitoa, kohderyhmäymmärrystä, kehittävää ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Kokemus viestintätaitojen ohjaamisesta/kouluttamisesta työyhteisölle katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulu- tai viestinnän alan tutkintoa sekä kokemusta viestinnän tehtävistä. Tehtävässä edellytetään erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen ymmärtämisen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan KirkkoRekry-järjestelmän kautta viimeistään sunnuntaina 19.2.2023 klo 16.00. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 8.3.2023.

Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työkokemukseen.

Lisätiedot viestintäpäällikkö Reetta Laaksonen, p. 040 804 9325

Hae työpaikkaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä