Avoimet työpaikat

Seurakuntapastori

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta etsii seurakuntapastoria 1.8.2024 lukien tai sopimuksen mukaan.

Uskotko, että rippikoulu on ihmisen parasta aikaa? Oletko rippikoulutyön asiantuntija tai haaveiletko sellaiseksi kasvamisesta toimivassa ja kehittämismyönteisessä seurakunnassa? Hae meille töihin Hämeenlinnaan!

Seurakuntapastorin virassa olet osa viidentoista papin tiimiä ja vastuullasi on rippikoulutyön teologinen asiantuntijuus sekä rippikoulutyön kehittäminen yhdessä rippikoulutyöryhmän kanssa. Rippikouluikäluokka on tällä hetkellä seurakunnassamme noin 500 ja rippikouluja järjestetään vuodessa noin 20. Tehtävänkuvaan kuuluu rippikoulutyön toiminnan kehittäminen, suunnittelu ja arviointi yhdessä nuorisotyön johtajan ja rippikoulutyöryhmän kanssa sekä rippikoulutyön käytännön koordinointia. Tehtävässä toimitaan linkkinä papiston ja rippikoulu- sekä nuorisotyön välillä omaa asiantuntijuutta hyödyntäen ja kollegoja tarvittaessa konsultoiden. Tehtävänkuvaan kuuluu myös yleiseen seurakuntatyöhön osallistuminen jumalanpalvelusten ja toimitusten osalta.

Virkaan valittavalta edellytämme yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja, rippikoulutyön asiantuntijuutta, kehittämisnäkyä ja -kykyä osana rippikoulutyötä sekä halua ja valmiuksia toimia leirityössä. Arvostamme aiempaa kokemusta papin työstä, nuorisotyön tuntemusta, reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta sekä sometaitoja nuorten kohtaamisessa.

Seurakuntapastorin virka edellyttää teologin maisterin tutkintoa, suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä vaatii. Viran hoitaminen edellyttää auton käyttöä.

Virka täytetään 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Viran palkkaus on KirVESTES:n yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 601 mukainen (3062,09 €/kk) lisättynä vaatimusosalla 329,33 €/kk eli yhteensä 3391,42 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää

Ilmoittautumiset seurakuntapastorin virkaan KirkkoRekry-palvelun sähköisellä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä 19.5.2024 klo 20 mennessä. Liitteeksi tulee laittaa kirkon nimikirjaote.

Hakijoiden tulee varautua mahdollisiin haastatteluihin Hämeenlinnassa pe 24.5.2024. Rekrytoinnissa käytetään mahdollisesti henkilöarviointia. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.