Sormiin piirretty nauravia naamoja. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Avoin Poltsari -illat ovat kokoontumispaikka kaikenikäisille

Avoin Poltsari on kokoontumispaikka ja -aika kaikenikäisille. Illoissamme käy erityisesti lapsiperheitä. Tapaaminen on kerran kuussa keskiviikkona klo 17.30–19.30 Poltinahon seurakuntatalossa.

Illoissa on mahdollisuus pelailla, leikkiä, askarrella, hiljentyä, kohdata, osallistua ja kahvitella hyvässä seurassa ja vaikka koko perheenä. Toimintaa järjestetään nonstoppina koko illan ajan. Voit näin ollen tulla ja osallistua iltaan omien aikataulujesi mukaan. Maksuton iltapala on klo 19.

Työntekijät ovat tavattavissa.

Tule rohkeasti mukaan!

Syksyn 2020 avoimen Poltsarin illat alkavat keskiviikkona 30.9. klo 17.30. Muut päivämäärät päivitetään sivuille.

Kysy lisää

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

Myllymäen, Nummen yhtenäiskoulun alakoulun ja Vuorentaan koulun koulukummi. Olkkari-toiminta 3.-6.-luokkalaisille.