Miesten aamukahveilla ja saunailloissa pohditaan uskoa ja elämää

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tarjoaa kohdennettua toimintaa miehille. Saunailloissa löylyjen lomassa keskustellaan elämän tärkeitä kysymyksiä. Aamukahveilla puolestaan kuullaan alustuksia erilaisista aiheista. Lähetystyöaskartelija Puupäiden puutyöpiirissä on mahdollisuus nikkarointiin.

Koronarajoitusten vuoksi seurakunnan aikuisille suunnatun toiminnan tauko jatkuu huhtikuun loppuun saakka.

Miesten saunaillat

Miesten saunaillat kokoavat miehet yhteen puhumaan muun muassa ihmissuhteista, perheestä, terveydestä ja muista ajankohtaisista aiheista. Saunailtoja vetää Yrjö Niemi, p. 050 563 3300.

Miesten saunailtoja järjestetään maanantaisin klo 18. Seurakunta kantaa huolta ihmisten terveydestä koronapandemian aikana. Siksi miesten saunaillat järjestetään toistaiseksi miesten seuroina ilman saunomismahdollisuutta.

Tiukentuneiden koronasuositusten vuoksi aikuisten ryhmätoiminta on joulutauolla huhtikuun loppuun asti.

Miesten aamukahvit

Miehet kokoontuvat noin kerran kuussa ohjelmallisille aamukahveille Hämeenlinnan keskustassa klo 6.30-8 Café Laurelliin (Sibeliuksenkatu 7). Aamukahveja isännöi Yrjö Niemi, p. 050 563 3300. Aamupalatarjoilu 3 €.

Miesten puutyöpiiri Lähetysaskartelija Puupäät

Tiukentuneiden koronasuositusten vuoksi aikuisten ryhmätoiminta on joulutauolla huhtikuun lopppuun asti.

Lähetysaskartelijat tekevät puutöitä lähetystyön hyväksi. Lähetysaskartelijat kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9, Poltinahon seurakuntatalon askarteluhuoneessa. Piirin vetäjä on Taisto Jurvanen, p. 040 564 8935. Lisätietoja myös sihteeri Lauri Mattilalta, p. 044 570 3548.