Miesten aamukahveilla ja saunailloissa pohditaan uskoa ja elämää

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tarjoaa kohdennettua toimintaa miehille. Saunailloissa löylyjen lomassa keskustellaan elämän tärkeitä kysymyksiä. Aamukahveilla puolestaan kuullaan alustuksia erilaisista aiheista. Lähetystyöaskartelija Puupäiden puutyöpiirissä on mahdollisuus nikkarointiin.

Miesten saunaillat

Miesten saunaillat kokoavat miehet yhteen puhumaan muun muassa ihmissuhteista, perheestä, terveydestä ja muista ajankohtaisista aiheista. Saunailtoja vetää Yrjö Niemi, p. 050 563 3300.

Miesten saunailtoja järjestetään maanantaisin klo 18. Seurakunta kantaa huolta ihmisten terveydestä koronapandemian aikana. Siksi miesten saunaillat järjestetään toistaiseksi miesten seuroina ilman saunomismahdollisuutta.

3.8. Syöksynsuun leirikeskuksen saunalla

7.9. Syöksynsuun leirikeskuksen saunalla

5.10. Syöksynsuun leirikeskuksen saunalla

2.11. Syöksynsuu leirikeskuksen saunalla

7.12. Loimalahden leirikeskuksen päärakennuksessa

Miesten aamukahvit

Miehet kokoontuvat noin kerran kuussa ohjelmallisille aamukahveille Hämeenlinnan keskustassa klo 6.30-8 Café Laurelliin (Sibeliuksenkatu 7). Aamukahveja isännöi Yrjö Niemi, p. 050 563 3300. Aamupalatarjoilu 3 €.

Syksyllä miesten aamukahvit ovat keskiviikkoisin

2.9.

7.10.

4.11.

9.12.

Miesten puutyöpiiri Lähetysaskartelija Puupäät

Lähetysaskartelijat tekevät puutöitä lähetystyön hyväksi. Lähetysaskartelijat kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9, Poltinahon seurakuntatalon askarteluhuoneessa. Piirin vetäjä on Taisto Jurvanen, p. 040 564 8935. Lisätietoja myös sihteeri Lauri Mattilalta, p. 044 570 3548.