Koronasuositusten vuoksi kuorotoiminta jatkuu voimassaolevien rajoitusten mukaan. Lisätietoja kuoronjohtajilta.

Lasten ja nuorten kuorot innostavat laulamaan

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa lasten ja nuorten kuoroissa kuoropolku alkaa puhtaan laulun ja hyvän äänenkäytön opettelulla ja jatkuu moniäänisen laulun saloihin. Jokaista laulajaa opastetaan käyttämään ääntään yhä rikkaammin, voimakkaammin ja puhtaammin. Tervetuloa uudet ja vanhat laulajat!

Mukulakuoro

Aika: Tieto päivitetään myöhemmin.

Paikka: Poltinahon seurakuntatalo, osoite Turuntie 34, Hämeenlinna.

Mukulakuorossa päästetään valloilleen laulamisen ilo, laulun herkkyys ja salaperäisyys. Puhdasta laulua ja hyvää äänenkäyttöä opetellaan yhdessä harjoituksissa. Lauluja harjoitellaan enimmäkseen perhemessuihin. Kuorolaiset ovat 5-9-vuotiaita. Mukulakuoroon saavat tulla kaikki. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas, minna.koskikunnas@evl.fi, p. 040 804 9318.

4.–6.-luokkalaisten kuoro

Aika: Tieto päivitetään myöhemmin.

Paikka: Tieto päivitetään myöhemmin.

Kuoro on tarkoitettu 4.–6.-luokkalaisille nuorille. Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Nuorisokuoro Aurorina

Aika: Torstaisin klo 17-18.

Paikka: Hämeenlinnan kirkko, Kirkkorinne 2, Hämeenlinna.

Kuoro on tarkoitettu 5.-7.-luokkalaisille nuorille. Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Nuorisokuoro Aurora

Aika: Tiistaisin klo 17-18.20.

Paikka: Hämeen Suoja, Palokunnankatu 12, Hämeenlinna

Aurora tarkoittaa aamuruskoa eli jonkin uuden ja kauniin heräämistä ja kirkastuvaa valoa. Äänenkäyttöä ja moniäänistä laulua on jo opittu, nyt on aika etsiä yhteinen sointi! Avata korvat ja mieli kuulemaan muita, antaa oman äänen soida rohkeasti!

Aurorassa on laulajia noin 60. Laulajien ikäskaala vaihtelee 15–20 ikävuoden välillä. Tyypillisimpiä Auroran lauluja ovat negrospirituaalit. Nuottikansioista kurkistelevat kuitenkin myös Mozart ja Michael Jackson. Aurora laulaa 3–5-äänisesti.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Vanajaveden nuorisokuoro

Aika: Tiistaisin klo 18.30-20.45. Syyskauden ensimmäinen harjoitus pidetään 7.9.

Paikka: Hämeen Suoja, Palokunnankatu 12, Hämeenlinna.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa. Kuoron ohjelmisto keskittyy klassiseen, moniääniseen musiikkiin.

Yhteystiedot: kanttori Anna-Maria Lehtoaho, anna-maria.lehtoaho@evl.fi, p. 040 804 9344.

Nuorten aikuisten ja aikuisten kuorot