Koronaepidemian vuoksi kuoroharjoituksia on peruttu. Varmista kuoron hajoittelu kuoronjohtajalta.

Lasten ja nuorten kuorot

Mukulakuoro

Paikka: Poltinahon seurakuntatalo, os. Turuntie 34, Hämeenlinna

Aika: Torstaisin klo 17-18. Kevätkausi alkaa 30.1.2020.

Mukulakuorossa päästetään valloilleen laulamisen ilo, laulun herkkyys ja salaperäisyys…Mukulakuoroon saavat tulla kaikki: puhdasta laulua ja hyvää äänenkäyttöä opetellaan yhdessä harjoituksissa. Lauluja harjoitellaan enimmäkseen perhekirkkoihin. Kuorolaiset ovat 5-10-vuotiaita. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas

Vanajaveden nuorisokuoro

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali

Aika: Tiistaisin klo 19-21. Kevätkausi alkaa 7.1.2020.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa. Harjoittelupaikka saattaa vaihtua kevään aikana.

Yhteystiedot: kanttori Anna-Maria Lehtoaho

Nuorisokuoro Aurora

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14

Aika: tiistaisin klo 17. Alkaen 3.9.2019.

Aurora = aamurusko, jonkin uuden ja kauniin herääminen, kirkastuva valo… Lähes kaikki Auroran laulajat ovat tyttökuoro Aurorinan ja Hämeenlinnan poikakuoron kasvatteja. Äänenkäyttöä ja moniäänistä laulua on jo opittu, nyt on aika etsiä yhteinen sointi! Avata korvat ja mieli kuulemaan muita, antaa oman äänen soida rohkeasti!

Laulajia Aurorassa on noin 60, laulajien ikäskaala on 13–20 vuotta. Tyypillisimpiä Auroran lauluja ovat negrospirituaalit. Nuottikansioista kurkistelevat kuitenkin myös Mozart ja Michael Jackson. Aurora laulaa 3–5-äänisesti.

Yhteystiedot: Christa Talikka p. 050 343 0202

4.-6.-luokkalaisten kuoro

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14

Aika: torstaisin klo 17-18. Alkaa harjoitusleirillä 30.-31.8.2019

Kuoro on tarkoitettu 4.-6.-luokkalaisille nuorille.

Yhteystiedot: kanttori Anniina Ilola, p. 045 111 5459