Lasten ja nuorten kuorot

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Kevään 2020 kuoroharjoitukset on toistaiseksi peruttu. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Mukulakuoro

Paikka: Poltinahon seurakuntatalo, os. Turuntie 34, Hämeenlinna

Aika: Torstaisin klo 17-18. Kevätkausi alkaa 30.1.2020.

Mukulakuorossa päästetään valloilleen laulamisen ilo, laulun herkkyys ja salaperäisyys…Mukulakuoroon saavat tulla kaikki: puhdasta laulua ja hyvää äänenkäyttöä opetellaan yhdessä harjoituksissa. Lauluja harjoitellaan enimmäkseen perhekirkkoihin. Kuorolaiset ovat 5-10-vuotiaita. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas

Vanajaveden nuorisokuoro

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali

Aika: Tiistaisin klo 19-21. Kevätkausi alkaa 7.1.2020.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa. Harjoittelupaikka saattaa vaihtua kevään aikana.

Yhteystiedot: kanttori Anna-Maria Lehtoaho

Nuorisokuoro Aurora

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14

Aika: tiistaisin klo 17. Alkaen 3.9.2019.

Aurora = aamurusko, jonkin uuden ja kauniin herääminen, kirkastuva valo… Lähes kaikki Auroran laulajat ovat tyttökuoro Aurorinan ja Hämeenlinnan poikakuoron kasvatteja. Äänenkäyttöä ja moniäänistä laulua on jo opittu, nyt on aika etsiä yhteinen sointi! Avata korvat ja mieli kuulemaan muita, antaa oman äänen soida rohkeasti!

Laulajia Aurorassa on noin 60, laulajien ikäskaala on 13–20 vuotta. Tyypillisimpiä Auroran lauluja ovat negrospirituaalit. Nuottikansioista kurkistelevat kuitenkin myös Mozart ja Michael Jackson. Aurora laulaa 3–5-äänisesti.

Yhteystiedot: Christa Talikka p. 050 343 0202

4.-6.-luokkalaisten kuoro

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14

Aika: torstaisin klo 17-18.

Kuoro on tarkoitettu 4.-6.-luokkalaisille nuorille.

Yhteystiedot: kanttori Ismo Savimäki, p. 040 804 9322