Tekstilainaus:

Vanhempainryhmistä vertaistukea ja uusia näkökulmia vanhemmuuteen

Järjestämme erilaisia vanhempainryhmiä, joissa on mahdollisuus tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja keskustella lapseen sekä vanhemmuuteen liittyvistä aiheista.

Syliin saapumassa- vauvaa odottavien ryhmä

Ryhmässä jutellaan mm. rennolla otteella tunteista sekä vauvan ja vanhemman välisestä vuorovaikutuksesta. Tehdään itsetuntemusta ja luovuutta lisääviä helppoja harjoituksia. Luvassa on myös pieniä rentoutushetkiä. Kokoontumisissa on neljä vaihtuvaa aihetta peräkkäisinä viikkoina. Ryhmä kokoontuu viikoittain ja voit aloittaa minä tiistaina vain tulemalla paikalle. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Jokaisella kerralla on kahvi- ja teetarjoilu. Näiden kertojen lisäksi syksyllä on kaksi kokoontumista illalla, johon voit ottaa halutessasi puolison/tukihenkilön mukaan, näistä ilmoitamme syksyn aikana.

  • tiistaisin klo 13.30-15.30 Poltinahon seurakuntatalo alkaen syyskuun alusta.

Mama lounge

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa kahvin, vaihtuvien ihanien tarjoiluiden sekä erilaisten omaan itseen keskittyvien teemojen äärellä. Ryhmä on tarkoitettu äideille. Lapsille on varattu ryhmän ajaksi lastenhoito (ilmoitathan tarpeesta etukäteen). Ryhmän ohjaajina Päivi Leivo ja Hanna-Leena Henriksson.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, jos kaipaat omaa aikaa arjen keskelle!

Ei alkavia ryhmiä tällä hetkellä.

Vauvan aika-ryhmä

Vauvan aika-ryhmä on tarkoitettu äideille ja vauvoille. Ryhmän alkaessa vauvojen ikä olisi hyvä olla noin 2-5 kuukautta.

Vauvan aika-ryhmä on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja Hämeenlinnan kaupungin vertaistukiryhmä, jossa

  • keskustellaan vauvaperheen tärkeistä asioista
  • opetellaan varhaista vuorovaikutusta oman vauvan kanssa laululeikkien avulla.

Ryhmään otetaan max. 6 lapsi/vanhempi paria.

Ei alkavia ryhmiä tällä hetkellä.

Äitien voimaryhmä

Ryhmä on tarkoitettu äideille hengähdyshetkeksi arjen keskelle. Jokaisella kerralla on oma teemansa. Tapaamisiin ei tarvitse valmistautua mitenkään, riittää kun tuot itsesi. Tarjolla myös pientä syötävää.

Ryhmä kokoontuu

  • keskiviikkoisin klo 17.00-19.00
  • 14.8., 21.8., 28.8., 4.9., 11.9., 18.9. ja 25.9.2024
  • Uppsalatalolla, 2. krs, osoitteessa Birger Jaarlin katu 33

Ryhmän vetäjinä toimivat: Mira Määttänen, Varhaisen tuen perhetyö, Kanta-Hämeen hyvinvointialue sekä Päivi Leivo, Hämeenlinna-Vanaja srk:n varhaiskasvatus. Ryhmään mahtuu max. kuusi äitiä. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Miralle: mira.maattanen@omahame.fi. Ilmoittautuminen käynnissä nyt!