Toimintaa ja tapahtumia ikääntyneille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monipuolista toimintaa eläkeikäisille. Avoimet päiväpiiritLinkki avautuu uudessa välilehdessä kokoontuvat ympäri Hämeenlinnaa virkistävän ja rakentavan tekemisen ja mukavan juttuseuran merkeissä. Seurakunnassa on tarjolla useita aktiivisia kuoroja. Sunnuntain jumalanpalveluksien lisäksi uskonelämää voi harjoittaa erikoismessuissa, joiden sisältöä rakennetaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Eläkeikäisille on tarjolla ruokailuja Hämeenlinnan keskustassa, Jukolassa ja Rengossa.

Vanhustenviikko 2022

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna viikko on 2.–9.10.2022 ja teemana on Yhdessä luontoon – joka iän oikeus ja ruotsiksi Alla åldrars rätt – Tillsammans i naturen

Vanhustenviikon tapahtumista ilmoitetaan näillä sivuilla.

Eläkeikäisten leiripäivät

Eläkeikäisten leiripäiviä järjestetään vuosittain. Seuraavat leiripäivät ovat 22. ja 23. kesäkuuta. Päiviä on kaksi ja ne ovat saman sisältöisiä ja niistä tulee tänne lisätietoja kun ohjelma tarkentuu.

Myös kaikki aikuisille suunnattu toiminta sopii eläkeikäisille. Tervetuloa mukaan raamattupiireihin, harjoittamaan kädentaitoja tai hiljentymään retriiteille!

Ystäväkirje tuo seurakunnan tervehdyksen kotiin

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Ystäväkirje on maksuton kirje seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille. Ystäväkirje sisältää vuodenajan mukaiset kuulumiset, hengellistä ravintoa sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista. Tilaa ystäväkirje kotiisi.