Toimintaa ja tapahtumia ikääntyneille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monipuolista toimintaa eläkeikäisille. Avoimet päiväpiirit kokoontuvat ympäri Hämeenlinnaa virkistävän ja rakentavan tekemisen ja mukavan juttuseuran merkeissä. Seurakunnassa on tarjolla useita aktiivisia kuoroja. Sunnuntain jumalanpalveluksien lisäksi uskonelämää voi harjoittaa erikoismessuissa, joiden sisältöä rakennetaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Eläkeikäisille on tarjolla ruokailuja Hämeenlinnan keskustassa, Jukolassa ja Rengossa.

Kesäisin leirikeskuksissa järjestetään leiripäiviä. Retkiä järjestetään mielenkiintoisiin kohteisiin. Retki- ja leiripäivistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Myös kaikki aikuisille suunnattu toiminta sopii eläkeikäisille. Tervetuloa mukaan raamattupiireihin, harjoittamaan kädentaitoja tai hiljentymään retriiteille!

Ystäväkirje tuo seurakunnan tervehdyksen kotiin

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Ystäväkirje on maksuton kirje seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille. Ystäväkirje sisältää vuodenajan mukaiset kuulumiset, hengellistä ravintoa sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista. Tilaa ystäväkirje kotiisi.