Toimintaa ja tapahtumia ikääntyneille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monipuolista toimintaa eläkeikäisille. Avoimet päiväpiiritLinkki avautuu uudessa välilehdessä kokoontuvat ympäri Hämeenlinnaa virkistävän ja rakentavan tekemisen ja mukavan juttuseuran merkeissä. Seurakunnassa on tarjolla useita aktiivisia kuoroja. Sunnuntain jumalanpalveluksien lisäksi uskonelämää voi harjoittaa erikoismessuissa, joiden sisältöä rakennetaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Eläkeikäisille on tarjolla ruokailuja Hämeenlinnan keskustassa, Jukolassa ja Rengossa.

Vanhustenviikko 2021

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10.2021 teemalla

Luonto antaa voimaa – Naturen ger kraft

Tule mukaan Vanhustenviikon messuihin

Hämeenlinnan kirkossa Vanhustenviikon messua vietetään keskiviikkona 6. lokakuuta klo 13.00.
Rengon kirkossa Vanhustenviikon messua vietetään torstaina 7. lokakuuta klo 13.30.

Odotamme sinua mukaan, tervetuloa!

Eläkeikäisten leiripäivät

Eläkeikäisten leiripäiviä järjestetään vuosittain. Seuraavat leiripäivät ovat suunnitelmissa kesälle 2022.

Myös kaikki aikuisille suunnattu toiminta sopii eläkeikäisille. Tervetuloa mukaan raamattupiireihin, harjoittamaan kädentaitoja tai hiljentymään retriiteille!

Ystäväkirje tuo seurakunnan tervehdyksen kotiin

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Ystäväkirje on maksuton kirje seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille. Ystäväkirje sisältää vuodenajan mukaiset kuulumiset, hengellistä ravintoa sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista. Tilaa ystäväkirje kotiisi.