Hoksauta minut!

Hoksauta minut! on korttikampanja yksinäisten yli 65-vuotiaiden vanhusten löytämiseksi.

Kuka tahansa yksinäisestä vanhuksesta huolta kantava voi antaa hänelle Hoksauta minut -yhteydenottokortin, jonka hän itse postittaa. Kortin postimaksu on maksettu valmiiksi. Vanhus itse päättää lähettääkö kortin seurakunnan diakoniakeskukseen. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia.

Kuva Hoksauta minut -yhteydenottokorteista

Kun kortti saapuu seurakunnalle Hämeenlinnan löytävän vanhustyön verkoston yhteyshenkilö,  tällä hetkellä diakoniatyöntekijä, ottaa kahden viikon sisällä yhteyttä lähettäjään. Yhdessä mietitään vanhuksen elämäntilannetta ja etsitään apua yksinäisyyteen tai muihin pulmiin. Kortteja on jaossa kanta-kaupungin alueella kirkkoherranvirastossa, seurakunnan tiloissa, Kastellissa, kirjastossa ja apteekeissa.

Yhteistyökumppaneille kanta-kaupungin alueella

Lähde mukaan Hoksauta minut! -korttikampanjaan yksinäisten ikäihmisten löytämiseksi!

Moni arjessa kohtaamamme iäkäs sinnittelee hyvinkin epätyydyttävissä olosuhteissa. Vaikka hän olisi julkisten palvelujen piirissä, apu on joskus riittämätöntä. Henkilö voi kokea yksinäisyyttä ja turvattomuutta tai hänen elämänsä voi olla muuten vaikeaa.

Korttikampanja on kohdistettu hämeenlinnalaisten ikäihmisten arkisiin toimintaympäristöihin, ja sen taustalla on löytävän vanhustyön verkosto, johon kuuluu esimerkiksi Hämeenlinnan kaupunki. Kortteja jaetaan paikoissa, joissa iäkkäitä henkilöitä liikkuu, esimerkiksi apteekeissa. Kortteja voi olla myös kaupoissa, kauppakassin viejillä, yksityisillä palveluntuottajilla tai vaikkapa taloyhtiöissä.

Tilaa Hoksauta minut -kortteja omaan toimipisteeseen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniakeskuksesta. Lisätietoja voit kysyä myös diakoni Riitta Savanderilta.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Diakoniakeskus palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100 Hämeenlinna