Pienoissähköautokerhoissa huristellaan kilpaa

Seurakunnalla on kaksi pienoissähköautorataa, joista toinen sijaitsee Kylätiellä ja toinen Poltinahon seurakuntatalolla. Pienoissähköautokerhoon tulo ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Toiminta on tällä hetkellä keskeytetty vallitsevan koronatilnteen vuoksi.

Kylätien pienoissähköautorata

Kylätiellä on syksyllä 2020 valmistunut uusi yli 40 metriä pitkä 8-urainen sähköautorata. Alle 6-vuotiaat ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Osoite on Kylätie 2.

Avoinna maanantaisin klo 18–20.

Vallitsevan koronatilanteen takia olemme päättäneet jakaa Kylätien autoratakerholla kävijät kahteen ryhmään.

Ryhmät kokoontuvat maanataisin ja keskiviikkoisin. Uudet mukaan haluavat voivat ottaa yhteyttä Kimmo Leivuoreen (yhteystiedot alla). Uusien yhteydenotto ensin puhelimella, jotta voimme katsoa onko ryhmissä tilaa. Ohjeistamme etukäteen, miten saapua paikalle.

Kerhot kokoontuvat mainittuina iltoina klo 18-20.

Kimmo Leivuori 0405146113

Poltsarin pienoissähköautorata

Poltinahon seurakuntatalolla on 4-urainen ”kotirata-autoille” tarkoitettu rata. Osoite Turuntie 34 (ovi D).

• klo 17–19 aloittelijoiden ryhmä, yli 6-vuotiaille
  • klo 19–21 seniorit ja kilpailijat.