Tule tutustumaan vauhdikkaaseen ajamiseen!

Seurakunnalla on kaksi pienoissähköautorataa, joista toinen sijaitsee Kylätiellä ja toinen Poltinahon seurakuntatalolla. Pienoissähköautokerhoihin voit tulla mukaan milloin tahansa. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhokertaa ei ole syyslomaviikolla 42.

Kerhoajat syksyllä 2019

Maanantai

klo 18–20 Kylätie 2

Kylätiellä on yli 40 metriä pitkä 8-urainen rata. Alle 6-vuotiaat ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Kerho alkaa 12.8.

Tiistai

klo 17–19 aloittelijoiden ryhmä, yli 6-vuotiaille

klo 19–21 seniorit ja kilpailijat

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34 (ovi D). Poltinahon seurakuntatalossa on 4-urainen ”kotirata-autoille” tarkoitettu rata. Kerhot alkavat 3.9.

Autosähkökerhoista on mahdollista omia autoja. Myös autojen rakentelu itse on mahdollista. Kerhonohjaajamme auttavat mielellään autojen rakenteluun liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

varhaisnuorisotyö, sähköautokerhot, Seminaarin, Miemalan, Jukolan ja Luolajan koulukummi.