Pienoissähköautokerhoissa huristellaan kilpaa

Seurakunnalla on kaksi pienoissähköautorataa, joista toinen sijaitsee Kylätiellä ja toinen Poltinahon seurakuntatalolla. Pienoissähköautokerhoon tulo ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Kylätien pienoissähköautorata

Kylätiellä on syksyllä 2020 valmistunut uusi yli 40 metriä pitkä 8-urainen sähköautorata. Alle 6-vuotiaat ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Osoite on Kylätie 2.

Maanantaisin klo 18–20. Syykauden aloitus 14.9.2020.

Vallitsevan corona tilanteen takia olemme päättäneet jakaa Kylätien autoratakerholla kävijät kahteen ryhmään.

Ryhmät kokoontuu maanataisin ja keskiviikkoisin. Uudet mukaan haluavat ohjeistetaan ottamaan yhteyttä alla Kimmo Leivuoreen. Uusien yhteydenotto ensin puhelimella, jotta voimme katsoa onko ryhmissä tilaa. Ohjeistamme osallistujan etukäteen, miten saapua paikalle.

Kerhot kokoontuu mainittuina iltoina klo 18-20.

Kimmo Leivuori 0405146113

Poltsarin pienoissähköautorata

Poltinahon seurakuntatalolla on 4-urainen ”kotirata-autoille” tarkoitettu rata. Osoite Turuntie 34 (ovi D).

Tiistaisin 15.9.2020 alkaen

• klo 17–19 aloittelijoiden ryhmä, yli 6-vuotiaille
  • klo 19–21 seniorit ja kilpailijat.

Kysy lisää!

johtava nuorisotyönohjaaja