Raamattuluennot ja teemailla

Syksyllä tutustutaan 1. johanneksen kirjeeseen

Syyskuussa torstai-iltaisin kokoonnutaan Reskan Kulmalle tutkimaan yhdessä 1. Johanneksen kirjettä. Kokoontumisia on yhteensä neljä ja 1. Johanneksen kirjettä luetaan ja siitä keskustellaan avoimessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Jokaisella kerralla on mukana seurakunnan pastori joka alustaa käsiteltävästä kohdasta. 

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Raamatusta innostuneet ja kiinnostuneet. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua. Ota mukaan oma Raamattu. 

8.9. klo 18-20

15.9. klo 18-20

22.9. klo 18-20

29.9. klo 18-20

Lisätiedot Pastori Mirja Lassila 040 804 9310 tai mirja.lassila@evl.fi

 

Ristiriita-Podcast

Ristiriita-podcastissa pastorit Elias Riikonen ja Mirja Lassila keskustelevat ja vääntävät kättä ajankohtaisista kirkkoon ja kristinuskoon liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Kuuntele uudet jaksot joka perjantai Soundcloudissa tai Spotifyssa.

 

Raamattuvartit Roomalaiskirjeestä 2021

Tervetuloa tutustumaan Roomalaiskirjeeseen verkon välityksellä pidettävien raamattuvarttien kautta. Keväällä 2021 on luvassa 9-osainen sarja. Matkaoppaina raamattuvarteissa ovat seurakuntamme pastorit Mirja Lassila, Heini Aronkoski, Sampo Kujala ja Mika Juppala. Mukana keskustelemassa seurakuntalaisia. Lue ennakkoon Roomalaiskirjeen luvut ja tule mukaan omaan tahtiisi. 

Raamattuvartit löytyvät Youtubesta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanavalta, jossa erillinen soittolista: Raamattuopetusta.

1. osa Ilosanoman voima, Roomalaiskirje 1-2:16

2. osa Kukaan ei ole täydellinen, Roomalaiskirje 2:17​-19, 3

3. osa Kristityn ylpeydenaiheet, Roomalaiskirje 4-5

4. osa Kaste ja uusi elämä, Roomalaiskirje 6-7

5. osa Kuinka Jumala auttaa heikkoa? Roomalaiskirje 8

6. osa Kahdenlaisia astioita ja juutalaisten asema, Roomalaiskirje 9-11

7. osa Uusi elämä ja uudet asenteet, Roomalaiskirje 12-13

8. osa Miten meidän tulisi suhtautua toisiimme? Roomalaiskirje 14

9. osa Kutsu hyväksymiseen, Roomalaiskirje 15-16

 

Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa elämän ilo, valo ja lämpö, rohkeus, toivo, rohkeus, toivo – läsnä on Jumalan valtakunta, Kristus meissä.                                                                                        -Virsi 959:3

Kysy lisää!