Raamattuluennot ja teemaillat

Pop'up Raamattupiiri 

Kevätkaudella 2023 Pop Up Raamattupiirissä tutkitaan Raamattua Avoimen raamattupiirin periaatteen mukaan. Menetelmä on kehitetty siten, että se sopii kaikille Raamatusta kiinnostuneille, olipa sinulla Raamatun lukemisen kokemusta paljon tai ei ollenkaan. Joka kerralla on uusi raamatunkertomus tai -kohta, josta keskustellaan. Pop'up tarkoittaa sitä, että voit pistäytyä kerran tai vaikka joka kerta jos niin haluat. Ja sitä, että jostakin kertomuksesta tai tekstistä voi ponnahtaa sinulle uusi oivallus joka kantaa sinua juuri tässä elämnvaiheessa. Kokoonnumme parittomien viikkojen torstai-iltoina klo 18.00 Reskan Kulmassa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Ristiriita-Podcast

Ristiriita-podcastissa pastorit Elias Riikonen ja Mirja Lassila keskustelevat ja vääntävät kättä ajankohtaisista kirkkoon ja kristinuskoon liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Kuuntele uudet jaksot joka perjantai Soundcloudissa tai Spotifyssa.

 

Raamattuvartit Roomalaiskirjeestä 2021

Tervetuloa tutustumaan Roomalaiskirjeeseen verkon välityksellä pidettävien raamattuvarttien kautta. Keväällä 2021 on luvassa 9-osainen sarja. Matkaoppaina raamattuvarteissa ovat seurakuntamme pastorit Mirja Lassila, Heini Aronkoski, Sampo Kujala ja Mika Juppala. Mukana keskustelemassa seurakuntalaisia. Lue ennakkoon Roomalaiskirjeen luvut ja tule mukaan omaan tahtiisi. 

Raamattuvartit löytyvät Youtubesta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanavalta, jossa erillinen soittolista: Raamattuopetusta.

1. osa Ilosanoman voima, Roomalaiskirje 1-2:16

2. osa Kukaan ei ole täydellinen, Roomalaiskirje 2:17​-19, 3

3. osa Kristityn ylpeydenaiheet, Roomalaiskirje 4-5

4. osa Kaste ja uusi elämä, Roomalaiskirje 6-7

5. osa Kuinka Jumala auttaa heikkoa? Roomalaiskirje 8

6. osa Kahdenlaisia astioita ja juutalaisten asema, Roomalaiskirje 9-11

7. osa Uusi elämä ja uudet asenteet, Roomalaiskirje 12-13

8. osa Miten meidän tulisi suhtautua toisiimme? Roomalaiskirje 14

9. osa Kutsu hyväksymiseen, Roomalaiskirje 15-16

 

Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa elämän ilo, valo ja lämpö, rohkeus, toivo, rohkeus, toivo – läsnä on Jumalan valtakunta, Kristus meissä.                                                                                        -Virsi 959:3

Kysy lisää!