Maksutonta bänditoimintaa Hämeenlinnassa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tarjoaa treeniaikaa nuorten bändeille. Treenikämppä sijaitsee Poltinahon seurakuntatalolla. Bänditilan perusbändisoittimet ja vahvistinlaitteet ovat nuorten käytettävissä.

Harjoitteluvuoroja on tarjolla arki-iltaisin kello 17–21. Treenivuorot ovat kahden tunnin mittaisia ja maksuttomia. Syyskauden 2020 toiminta alkaa viikolla 37.

Nuori soittaa akustista kitaraa. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Esiintymisiä laulajille ja soittajille

Haluatko tulla mukaan soittamaan tai laulamaan erilaisiin musaprojekteihin? Tilaisuudet voivat olla esimerkiksi nuorten musamessut, teemalliset erikoismessut, musikaalit, säestyskeikat tai muut pienimuotoiset esiintymiset.

Tule tekemään demoäänitys

Haluatko tehdä yksin tai bändisi kanssa demon? Nuorten bändeillä on myös mahdollisuus äänittää oma promo-CD. Äänitysaikaa voi varata myös kouluprojekteja varten.

Valomessun bändissä esiintyvät kaikenikäiset

Valomessun bändissä kaikenikäiset pääsevät soittamaan ja treenaamaan hyvällä porukalla messussa soitettavia biisejä. Bändi-tiimissä on mahdollisuus myös rakentaa äänentoistoa tai vastata miksauksesta.

Kysy lisää

Matti Alangon katu 31 C