Olkkari – iltapäivätoimintaa koululaisille

Oma Olkkari 1.–3.-luokkalaisille

Oma Olkkari on 1.–3.-luokkalaisille tarkoitettu paikka, johon lapset voivat tulla itsenäisesti koulun jälkeen.

Syksyllä 2022 avoinna klo 12.30–15.30 tiistaisin (HUOM! Muuttunut viikonpäivä) Idänpään kerhohuoneella (Anttilankatu 4). Maksuton.

Ohjelmassa kivaa puuhaa ja mahdollisuus läksyjen tekoon. Tarjolla pientä välipalaa. Ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset.

Ilmoittautuminen tästä linkistä elokuun alusta lähtien. Lisätiedot Niina Huttunen, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

Pojan koulupöydällä koulukirjoja, omena, värityskyniä ja koulutarvikkeita. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Oma Olkkari 3.–6.-luokkalaisille

Olkkarissa 3.–6. luokkalaiset kokoontuvat viettämään koulun jälkeen omaa iltapäivää Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilaan. Olkkarissa on mahdollisuus pelailla lautapelejä, biljardia, pöytäjalkapalloa, askarrella, tehdä läksyjä tai vaan hengailla kavereiden kanssa koulun jälkeen. Olkkariin voi tulla suoraan koulusta. Tarjolla pientä välipalaa. Toiminta on maksuton.

Toimintaa syyskaudella 2022 keskiviikkoisin 14.9.2022 alkaen klo 13–16 Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilassa. Sisään pääsee sinisen Poltsari-kyltin alta Matti Alangon kadun parkkipaikan puolelta. Kevätkausi kestää 11.1.-26.4.2023 asti.

Ilmoittautuminen syyskuun alussa, kesken kaudenkin voi tulla mukaan. Ilmoittautuminen tästä linkistä

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Kati Lehmuskanta p. 040 8049373 kati.lehmuskanta@evl.fi

Ota yhteyttä!

vs. nuorisotyönohjaaja