Olkkari – iltapäivätoimintaa koululaisille

Oma Olkkari 1.–3.-luokkalaisille

Oma Olkkari on 1.–3.-luokkalaisille tarkoitettu paikka, johon lapset voivat tulla koulun jälkeen kaksi kertaa viikossa. Avoinna klo 12.30–15.30 maanantaisin ja torstaisin Loimalahdessa sekä tiistaisin ja perjantaisin Harvoilanmäellä ja Käikälässä.

Ohjelmassa kivaa puuhaa ja mahdollisuus läksyjen tekoon. Tarjolla pientä välipalaa. Ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Toiminta on maksuton.

Oma Olkkari alkaa maanantaina 17.8. Ilmoittaudu mukaan.

Pojan koulupöydällä koulukirjoja, omena, värityskyniä ja koulutarvikkeita. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Oma Olkkari 3.–6.-luokkalaisille

Olkkarissa 3.–6. luokkalaiset kokoontuvat viettämään koulun jälkeen omaa iltapäivää Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilaan. Olkkarissa on mahdollisuus pelailla lautapelejä, biljardia, pöytäjalkapalloa, askarrella, tehdä läksyjä tai vaan hengailla kavereiden kanssa koulun jälkeen. Olkkariin voi tulla suoraan koulusta, eikä ilmoittautumista tarvita etukäteen. Tarjolla pientä välipalaa. Toiminta on maksuton.

Toimintaa syyskaudella 2020 keskiviikkoisin 9.9. alkaen klo 13–16 Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilassa. Sisään pääsee sinisen Poltsari-kyltin alta Matti Alangon kadun parkkipaikan puolelta.

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

Myllymäen, Nummen yhtenäiskoulun alakoulun ja Vuorentaan koulun koulukummi. Olkkari-toiminta 3.-6.-luokkalaisille.