Olkkari – iltapäivätoimintaa koululaisille

Oma Olkkari 1.–3.-luokkalaisille

Oma Olkkari on 1.–3.-luokkalaisille tarkoitettu paikka, johon lapset voivat tulla itsenäisesti koulun jälkeen.

Syksyllä 2021 avoinna klo 12.30–15.30 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Idänpään kerhohuoneella (Anttilankatu 4). Hinta 40€/ kk.

Ohjelmassa kivaa puuhaa ja mahdollisuus läksyjen tekoon. Tarjolla pientä välipalaa. Ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ammattilaiset.

Vapaita paikkoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi​​​​​​​

Pojan koulupöydällä koulukirjoja, omena, värityskyniä ja koulutarvikkeita. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Oma Olkkari 3.–6.-luokkalaisille

Toiminta on tällä hetkellä keskeytetty.

Olkkarissa 3.–6. luokkalaiset kokoontuvat viettämään koulun jälkeen omaa iltapäivää Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilaan. Olkkarissa on mahdollisuus pelailla lautapelejä, biljardia, pöytäjalkapalloa, askarrella, tehdä läksyjä tai vaan hengailla kavereiden kanssa koulun jälkeen. Olkkariin voi tulla suoraan koulusta, eikä ilmoittautumista tarvita etukäteen. Tarjolla pientä välipalaa. Toiminta on maksuton.

Toimintaa syyskaudella 2020 keskiviikkoisin 9.9. alkaen klo 13–16 Poltinahon seurakuntatalon nuorten tilassa. Sisään pääsee sinisen Poltsari-kyltin alta Matti Alangon kadun parkkipaikan puolelta.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Ninnu Hurme.

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

varhaisnuorisotyö, Myllymäen, Nummen yhtenäiskoulun alakoulun ja Vuorentaan koulun koulukummi. Olkkari-toiminta 3.-6.-luokkalaisille.