Koronasuositusten vuoksi kuorotoiminta jatkuu voimassaolevien rajoitusten mukaan toistaiseksi etäopetuksena tai mahdollisesti pienryhmissä. Lisätietoja kuoronjohtajilta.

Aikuisten kuoroissa laulamisen iloa ja yhdessäoloa

Kuorossa laulaminen lisää tutkitusti terveyttä ja hyvinvointia sekä parantaa elämänlaatua. Kuoroharrastuksessa tapaa samanhenkistä, musiikista innostunutta seuraa. Saat myös ohjausta musiikillisten taitojen ja äänenkäytön kehittämiseen ja huoltamiseen. Tervetuloa Hämeenlinna-Vanajan kuoroon uudet ja vanhat laulajat!

Nuorten aikuisten kuoro Vox Vanajae

Aika: Joka toinen sunnuntai klo 13-17.

Paikka: Tieto päivittyy myöhemmin.

Mitä syntyy, kun kuoroon kasvetaan lapsesta asti? Kun harjoitellaan, ollaan ennakkoluulottomia, vietetään aikaa yhdessä, itketään ja nauretaan? Kuoro on noin 18-35-vuotiaille.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Yhteystiedot: Ismo Savimäki, ismo.savimaki@evl.fi, p. 040 804 9322.

Vanajan kamarikuoro

Aika: Torstaisin klo 18-20.

Paikka: Hämeenlinnan kirkko, Kirkkokatu 2, Hämeenlinna.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Yhteystiedot: Ismo Savimäki, ismo.savimaki@evl.fi, p. 040 804 9322.

Hämeenlinnan Gospelkuoro

Aika: Torstaisin klo 18-20. Syyskauden harjoitukset alkavat to 2.9.2021

Paikka: Lintukodon kirkkosali, Jukolan Lintukoto, os. Eeronkuja 5, Hämeenlinna

Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesta hengellisestä rytmimusiikista.

Uudet laulajat voivat sopia koelaulun kuoron johtajan kanssa.

Yhteystiedot: kanttori Markku Sintonen, markku.sintonen@evl.fi, p. 040 804 9320.

Tawastica-kuoro

Aika: keskiviikkoisin 17.30-19.30.

Paikka: Tieto päivittyy myöhemmin.

Kuoron ohjelmisto ulottuu uudemmista hengellisistä lauluista klassiseen ohjelmistoon. Lähtökohtaisesti kuoro laulaa neliäänisesti ja kuorolaisten on hyvä osata lukea nuotteja. Kuoro esiintyy seurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa.

Yhteystiedot: kanttori Sonja Saarikko, sonja.saarikko@evl.fi, p. 040 804 9323.

Kaikki laulamaan -yhteislauluryhmä

Aika: Keskiviikkoisin klo 15-16. Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen on ke 1.9.2021

Paikka: Hämeenlinnan kirkko, osoite Kirkkorinne, Hämeenlinna.

Kaikille avoin matalan kynnyksen lauluryhmä. Kaikki laulamaan- yhteislauluhetkissä lauletaan monipuolista hengellistä musiikkia ja kehitetään omaa laulutekniikkaa. Ryhmä vierailee Hämeenlinnan kantakaupungin palvelutaloissa ja vanhusten hoivayksiköissä.

Yhteystiedot: kanttori Markku Sintonen, markku.sintonen@evl.fi, p. 040 804 9320.

Hämeenlinnan Kamarikuoro

Kuoro koootaan konsertteihin ja produktioihin koelaulujen kautta.

Yhteystiedot: kanttori Heikki Seppänen, heikki.seppanen@evl.fi, p. 040 804 9317

Tuomasmessun laulu- ja soitinryhmä

Ryhmä esiintyy Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Tuomasmessuissa. Ryhmän tietoja tarkennetaan.

Rengon kirkkokuoro

Aika: Kookontuminen kirkkovuoden juhla-aikoina (pyhäinpäivä, joulu, pääsiäinen).

Paikka: Rengon seurakuntatalo, osoite Hinkaloistentie 1, Renko.

Harjoituksia juhlapyhän aikaan 3-4 harjoitusta sekä laulaminen messussa. Kanttori vaihtuu periodeittain.

Yhteystiedot: kanttori Heikki Seppänen, heikki.seppanen@evl.fi, p. 040 804 9317.