Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Kevään 2020 kuoroharjoitukset on toistaiseksi peruttu. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Aikuisten kuorot

Hämeenlinnan Gospelkuoro

Paikka: Lintukodon kirkkosali, Jukolan seurakuntatalo os. Eeronkuja 5, Hämeenlinna

Aika: Torstaisin klo 18-20. Kevätkausi alkaa 9.1.2020. Harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesta hengellisestä rytmimusiikista.

Yhteystiedot: kanttori Markku Sintonen

Tawastica

Paikka: Keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Aika: keskiviikkoisin 17.30-19.30. Syksyn ensimmäinen harjoitus ke 11.9., jolloin koelaulut klo 16.30 alkaen.

Kuoron ohjelmisto ulottuu uudemmista hengellisistä lauluista klassiseen ohjelmistoon. Lähtökohtaisesti kuoro laulaa neliäänisesti ja kuorolaisten on hyvä osata lukea nuotteja. Kuoro esiintyy seurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa.

Yhteystiedot: kanttorit Sonja Saarikko ja Anna-Maria Lehtoaho

Hämeenlinnan kamarikuoro

Kuoro koootaan konsertteihin ja produktioihin koelaulujen kautta.

Yhteystiedot: kanttori Heikki Seppänen

Tuomasmessun laulu- ja soitinryhmä

Ryhmä esiintyy Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Tuomasmessuissa. Katso kevään 2020 Tuomasmessut. Ryhmän tietoja tarkennetaan.

Vanajan kamarikuoro

Paikka:  Kumppanuustalo

Aika: torstaisin klo 18-20. Syyskauden ensimmäinen harjoitus 22.8.2018

Yhteystiedot: kanttori Sonja Saarikko

Vox Vanajae

Aika: joka toinen sunnuntai klo 13-16 keskusseurakuntatalon Ristin sali, Rauhankatu 14.

Mitä syntyy, kun kuoroon kasvetaan lapsesta asti; kun harjoitellaan, ollaan ennakkoluulottomia, vietetään aikaa yhdessä; itketään ja nauretaan? Kuoro noin 18-35-vuotiaille.

Yhteystiedot: Christa Talikka, p. 050 343 0202

Rengon kirkkokuoro

Paikka: Rengon seurakuntatalo, os. Hinkaloistentie 1, Renko

Aika: kookontuminen kirkkovuoden juhla-aikoina (pyhäinpäivä, joulu, pääsiäinen): 3-4 harjoitusta ja laulaminen messussa. Kanttori vaihtuu periodeittain.

Yhteystiedot: kanttori Heikki Seppänen

Kaikki laulamaan -yhteislauluryhmä

Paikka: Hämeenlinnan kirkko, Kirkkorinne, Hämeenlinna

Aika: Torstaisin klo 15-16 (Huom! Muuttunut harjoitusaika). Kevätkausi alkaa 16.1.2020.

Kaikille avoin matalan kynnyksen lauluryhmä. Kaikki laulamaan- yhteislauluhetkissä lauletaan monipuolista hengellistä musiikkia ja kehitetään omaa laulutekniikkaa. Ryhmä vierailee Hämeenlinnan kantakaupungin palvelutaloissa ja vanhusten hoivayksiköissä.

Yhteystiedot: kanttori Markku Sintonen