Onnittelukäynnit

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta muistaa ikäihmisiä erityisesti heidän merkkipäivinään.

75 vuotta täyttäville järjestetään kolme kertaa vuodessa yhteinen syntymäpäiväjuhla, johon jokainen saa henkilökohtaisen kutsun. Kutsut lähetetään syntymäpäivän mukaisesti.

80 vuotta täyttäville järjestetään yhteinen syntymäpäiväjuhla. Juhlia järjestetään kahdet: vuoden alkupuolella pidetään juhlat alkuvuodesta syntyneille ja loppupuolella loppuvuodesta syntyneille. Jokainen saa henkilökohtaisen kutsun juhliin.

85 vuotta täyttäville diakonian vanhustyöntekijät lähettävät kirjeen ja käyvät tervehtimässä syntymäpäivän jälkeen.

Seurakunta lähettää kirjeen  90-vuotta täyttäville ja papit käyvät tervehtimässä syntymäpäivänä, jos syntymäpäiväsankari tätä toivoo.

95, 100 ja 100+ täyttäviä seurakunnan pappi tai diakoni käyvät onnittelemassa, jos yhteystiedot ovat saatavilla. Jos toivotte tervehdyskäyntiä, voitte myös soittaa seurakuntaan ja ilmoittaa päivänsankarin osoitetiedot, jotta yhteydenotto helpottuu. Yhteystiedot voi ilmoittaa numeroon: 040-8049333/tilavaraukset.

80-vuotisjuhlat ja 85-vuotiskäynnit

Birger Jaarlin katu 3, PL 65