Perhetupa on lapsiperheiden avoin olohuone

Viimeksi muokattu 5.2.21. HUOM! Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen lasten kerhot jatkuvat 8.2. alkaen sisätiloissa ja normaalipituisina. Myös lasten illalla kokoontuvat ryhmät alkavat toimia. Perheille suunnattu toiminta on edelleen tauolla. Mikäli kotonaolo tuntuu vaikealta tai yksinäiseltä, ota rohkeasti yhteyttä kerhosi ohjaajaan --> yhteystiedot.

Perhetupa kokoontuu syksyllä 2020

• Maanantaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30 Harvoilanmäellä (osoite on Messupolku 6). Joka kuukauden ensimmäinen torstai Metsämörriretki lähimetsään, ei tavallista perhetupaa.
  • Tiistaisin klo 9.30-11.30 Poltinahon seurakuntatalon päiväkerhotilassa (Osoite on Turuntie 34). Perhetuvan yhteydessä on noin kerran kuukaudessa musiikkituokio.

Perhetupa tarjoaa leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa sekä vertaistukea vanhemmille. Perhetupa on avoin kaikille, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

Osallistuminen on maksutonta. Kerhossa on mehu- ja kahvitarjoilu, josta peritään pieni korvaus (0,50 €).