Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

• Sisällä kokoontuvat perheryhmät ovat tauolla koronarajoitusten vuoksi. Nähdään sen sijaan ulkona! MyttysaamutLinkki avautuu uudessa välilehdessä alle 3-vuotiaille oman aikuisen kanssa keskiviikkoisin 12.1. lähtien klo 10-11  Loimalahden leirikeskuksen piha-alueella. (omat nuotioeväät mukaan). PerhenuotiotLinkki avautuu uudessa välilehdessä kaiken ikäisille lapsille oman aikuisen kanssa vaihtuvissa paikoissa torstaisin 13.1. lähtien klo 10-11. Kokoontumispaikka ilmoitellaan somekanavissa sekä nettisivuillamme. (omat nuotioeväät mukaan)
  • Puuhalainaamosta perheet voivat lainata puuhalaatikoita kotiin. Laatikoita on viisi erilaista (Pilkkiretki/ talvileikki/ lumiukko/ aisti/ ystävyys). Laatikon lainauksesta sovitaan puhelimitse lastenohjaaja Johanna Sundman- Korelinin kanssa, p. 040 8049 390. Puuhalaatikon lainaaminen on maksutonta ja laina-aika on kolme päivää. Laatikon voi noutaa sekä palauttaa Poltinahon seurakuntatalon päiväkerhotilaan. Lainaukset alkavat 17.1.
  • Lasten päiväkerhoihin voi kysellä vapaita paikkoja lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

Puuhaa perheille:

Tervetuloa perhemessuun! Perhemessut on rakennettu kaikenikäisille.