Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Teemme myös yhteistyötä Hämeenlinnan kaupungin päivähoidon kanssa. Tarjoamme päiväkodeille tuumaustuokio-nimisiä hetkiä, joissa aiheina ovat muun muassa ystävyys, kaveritaidot, hyvyys ja luonnon kunnoittaminen.

Kaupungin ja seurakunnan yhteinen varhaiskasvatuksen vuosikello

• Päiväkerhoihin voi ilmoittautua kesken lukukautta, ilmoittautuminen täältä.
  • 2.2. Perhemessu klo 12 Poltinahon seurakuntatalo. Kaikki perheet sekä isovanhemmat, kummit ja muut aikuiset ovat oikein lämpimästi tervetulleita mukaan. Messun jälkeen maksuton keittolounas, sekä kasvomaalausta ja temppurataa lapsille.

Perhemessut
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.
Lue lisää perhemessuista täältä

Pikkulapset leikkivät leluilla