Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Puuhaa perheille:

• Puuhalainaamosta perheet voivat lainata puuhalaatikoita kotiin. Laatikoita on neljä erilaista (Sisä-ja vuorovaikutusleikki-laatikko/ kevät-kesä luontolaatikko/ aistilaatikko/ liiku lapsesi kanssa kotona-laatikko). Laatikon lainauksesta sovitaan puhelimitse lastenohjaajan kanssa, p. 040 8049 390. Puuhalaatikon lainaaminen on maksutonta ja laina-aika on kolme päivää. Laatikon voi noutaa sekä palauttaa Poltinahon seurakuntatalon päiväkerhotilaan.

• Lastenohjaajat ovat tehneet YouTubeen puuhavinkkejä kotiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä, käy kurkistamassa.

Tervetuloa perhemessuun! Perhemessut on rakennettu kaikenikäisille.

Tilaa Mitä tehtäis? -uutiskirje!

Pysy ajantasalla seurakunnan lastentapahtumista. Saat uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.

varhaiskasvatuksen johtaja
Matti Alangon Katu 31 C