Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

HUOM! Tiukentuneet koronasuositukset vaikuttavat meidänkin toimintaamme. Varhaiskasvatuksen lapsiryhmät (päiväkerho, luovan liikunnan ryhmä, Metsämörrikerho) jatkuivat 7.1.2021. Koululaisten Oma Olkkari -toiminta käynnistyy 19.1.21. Mutta kaikki perheiden toiminta (perhekerhot, perhetuvat, vauvakerhot, odottavien äitien ryhmä sekä liiku lapsesi kanssa- ryhmät) ovat yhä tauolla, joka kestää 31.1.2021 asti.
Mikäli kotonaolo tuntuu vaikealta tai yksinäiseltä, ota rohkeasti yhteyttä kerhosi ohjaajaan --> yhteystiedot.

Toiminnoissamme (kerhot, tilaisuudet) suositellaan omien maskien käyttöä aikuisilla. Myös päiväkerhojen tuonti-& hakutilanteissa sisätiloista maskisuositus.

• Tervetuloa mukaan "Aikuisten avautumisryhmään" 20.1. ja/ tai 27.1. klo 10-11. Aikuisten avautumisryhmä on avoin teams-keskustelu, jossa perheiden vanhemmat voivat tulla mukaan kuuntelemaan/ kertomaan/ jakamaan arjen huolia tai mieltäpainavia asioita. Helpotetaan yhdessä toistemme huolia, oloja tai ajatuksia näin koronan keskellä. Klikkaa tästä (linkki tulossa pian) itsesi mukaan keskusteluun 20.1. klo 10. Huom! Linkin kautta pääset lataamaan samalla maksuttoman Teams sovelluksen, jolla pääset osallistumaan keskusteluun.

• Luontorastit perheiden kierrettäväksi löytyy seuraavista paikoista:1. Kaupungin puistosta sekä 2. Loimalahden leirikeskuksen piha-alueelta. Kurkistus mielen maisemiin- rastit nähtävillä 25.2.21 asti.

• Uutta kerhotoimintaa keväällä 2021! Luontopainotteinen päiväkerho, liikuntapainotteinen sekä 2-vuotiaiden päiväkerho ehtivät jo täyttyä. Voit tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p.040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi.

• Luovan liikunnan kerhossa (5-6.v) on vielä tilaa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot lastenohjaaja Eija Kortesoja p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

• Päiväkerhojen mahdollisia vapaita paikkoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

Puuhaa perheille:

Perhemessut on suunnattu lapsille
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.

Piirroskuvassa talvimaisemassa perhe, kaksi aikuista ja toisen aikuisen olkapäillä lapsi.
Tervetuloa joulun ajan tapahtumiimme!