Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

• Syyskausi käynnistyy 11.8.2022.
  • Olemme mukana elomessuilla 6.-7.8.2022.
  • Ekaluokkalaisten kirkko su 7.8.2022 klo 17 Hämeenlinnan kirkko.
  • Perheiden ulkoiluilta kouluunlähteville ma 8.8. klo 17.30 Loimalahden leirikeskuksen piha-alue, mahdollisuus tulla siunattavaksi koulutielle.
  • Lasten päiväkerhoihin on ilmoittautuminen auki niihin ryhmiin, joissa on vielä tilaa. Ryhmät sekä ilmoittautumiset näet täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja voi kysellä 9.8.alkaen varhaiskasvatuksen ohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi
  • Naisten virkistyspäivä on siirretty kevääseen 2023.

Puuhaa perheille:

• Puuhalainaamosta perheet voivat lainata puuhalaatikoita kotiin. Laatikoita on neljä erilaista (Sisä-ja vuorovaikutusleikki-laatikko/ keväinen luontolaatikko/ aistilaatikko/ liiku lapsesi kanssa kotona-laatikko). Laatikon lainauksesta sovitaan puhelimitse taas elokuun alusta lähtien lastenohjaaja Johanna Sundman- Korelinin kanssa, p. 040 8049 390. Puuhalaatikon lainaaminen on maksutonta ja laina-aika on kolme päivää. Laatikon voi noutaa sekä palauttaa Poltinahon seurakuntatalon päiväkerhotilaan.

• Lastenohjaajat ovat tehneet YouTubeen puuhavinkkejä kotiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä, käy kurkistamassa.

Tervetuloa perhemessuun! Perhemessut on rakennettu kaikenikäisille.