Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

• Syksyn 2020 päiväkerhoihin ja metsämörrikerhoihin on ilmoittautumiset auki. Lisätietoja antaa 3.8. alkaen lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

• Luovan liikunnan kerhoon voi ilmoittautua lastenohjaaja Eija Kortesojalle 3.8. alkaen p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

• Syksyllä alkaa myös Oma Olkkari-toiminta 1-3- luokkalaisille lapsille, johon he voivat tulla koulun jälkeen. Oma Olkkari kokoontuu 2 krt/viikossa Harvoilanmäellä, Käikälässä sekä Loimalahdessa. Maksuton. Ilmoittaudu tästä.

• Puuhaa perheille:

Perhemessut on suunnattu lapsille
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.

Pikkulapset leikkivät leluilla Hämeenlinna-Vanajan kerhossa.