Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

HUOM! Toiminnoissamme (kerhot, tilaisuudet) suositellaan omien maskien käyttöä aikuisilla. Myös päiväkerhojen tuonti-& hakutilanteissa sisätiloista maskisuositus.

• Tulossa! Onni-karhun kirkkoseikkailu Hämeenlinnan kirkossa 19.11. klo 17-19. Onni-karhu vastaanottaa perheitä klo 17-18 ja ohjaa heidät seikkailuun. Perheet pääsevät kurkistelemaan eri puolille kirkkorakennusta, sellaisiinkin paikkoihin, joihin yleensä ei pääse. Oletko käynyt tornihuoneessa, morsiushuoneessa, saarnastuolissa tai soittanut urkuja? Tervetuloa seikkailemaan Onnin opastuksella!

• Uutta! Odottavien äitien ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13.30-15 Poltinahon seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan minä torstaina vain, ei ilmoittautumista!

• Uutta! Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalolla. Mukavaa yhdessäoloa, virkistystä arkeen, leikki- ja lauluhetkiä, jutustelua. Tervetuloa mukaan. Ei ilmoittautumista.

• Luovan liikunnan kerhossa (5-6.v) on vielä tilaa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot lastenohjaaja Eija Kortesoja p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

• Syksyn 2020 päiväkerhoihin on ilmoittautuminen auki. Lisätietoja antaa lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

• Ota koppi!-illat perheille alkavat tammikuussa.

• Puuhaa perheille:
    • Lastenohjaajat ovat tehneet YouTubeen puuhavinkkejä kotiin, käy kurkistamassa.
    • Luontorastit perheille löytyvät taas 1.Rengon ulkoilukentän pururadan puolelta, 2. Käikäälän kuntoiluradalta sekä 3. Kaupungin puistosta. "Bongaillaan syksyn merkkejä"-rastit nähtävillä 30.10. asti.

Perhemessut on suunnattu lapsille
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.

Pikkulapset leikkivät leluilla Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kerhossa.