Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

• Perheleirille (Loimalahdessa 29.10- 31.10) ilmoittautuminen käynnissä täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
  • Luovan liikunnan ryhmä (5-6.v) syksyllä 2021: Torstaisin klo 18- 18.45 Poltinahon seurakuntatalon monitoimisalissa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen lastenohjaaja Eija Kortesoja p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.
  • Lasten kerhotoimintaan (syksy 21- kevät 22) on käynnissä jatkuva ilmoittautuminen niihin ryhmiin joissa on vielä tilaa. Täältä ilmoittaudu sivustolle. Lisätietoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi

Puuhaa perheille:

Perhemessut on suunnattu lapsille
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.