Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus on sisällöltään laadukasta toimintaa, jota toteuttavat kasvatuksen ammattilaiset.

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on tehdä yhteistyötä perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Ajankohtaista

HUOM! Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen lasten kerhot toimivat normaalisti. Perheille suunnattu toiminta on edelleen tauolla.

Toiminnoissamme (kerhot, tilaisuudet) suositellaan omien maskien käyttöä aikuisilla. Päiväkerhojen tuonti-& hakutilanteet tapahtuvat ulko-ovelta tai ulkoa.

• Tulossa! Live-lähetyksiä Facebookissa (Hämeenlinna-Vanajan srk:n varhaiskasvatus- tilillä) sekä parkkikerhoja yli 2-vuotiaille.Näistä lisää alempana tulevien tapahtumien alla.

• Luovan liikunnan kerhossa (5-6.v) on vielä tilaa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot lastenohjaaja Eija Kortesoja p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

• Haku lasten kerhotoimintaan (syksy 21- kevät 22) sekä koululaisten kesäkerhotoimintaan (kesä 21) käynnissä nyt. Täältä ilmoittaudu sivustolleLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi​​​​​​​

Puuhaa perheille:

Perhemessut on suunnattu lapsille
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä haluamasi uutiskirjeet Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta.Uutiskirje ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa.

​​​​​​​Uutiskirjeitä on kaksi:

• ​​​​​​​Alle kouluikäisten perheille
  • ​​​​​​​Pienten koululaisten perheille

Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen itse milloin haluat.

*vaadittu tieto

Haluan tilata uutiskirjeen: