Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kehitystä. Toimintamme lähtökohtana on yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Teemme myös yhteistyötä Hämeenlinnan kaupungin päivähoidon kanssa. Tarjoamme päiväkodeille tuumaustuokio-nimisiä hetkiä, joissa aiheina ovat muun muassa ystävyys, kaveritaidot, hyvyys ja luonnon kunnoittaminen.

Kaupungin ja seurakunnan yhteinen varhaiskasvatuksen vuosikello

• Päiväkerhoihin voi ilmoittautua kesken lukukautta, ilmoittautuminen täältä.
  • PihaPyhä su 17.11. klo 10-13 Aulangon tekosaaret. Kokoontuminen klo 10 katajiston kartanon parkkipaikalla. Monenlaista luontopuuhaa perheille. Mukaan omat nuotioeväät.
  • Avoin Poltsari ke 20.11. klo 17.30-19.30 Poltinahon seurakuntatalo
  • Kurkistus adventtiin ma 25.11. & ti 26.11. klo 17-19.30 loimalahden leirikeskus. Tapahtumaan ilmoittautuminen täältä.

Perhemessut
Tervetuloa perhemessuun! Saarnat ja virret ovat lapsille suunnattuja. Lapsi voi myös tulla siunattavaksi tai halutessaan ehtoolliselle.
Lue lisää perhemessuista täältä

Pikkulapset leikkivät leluilla