Ikäihmisten apuna ja tukena

Seurakunnan vanhustyö tarjoaa apua ja tukea ikäihmisille. Vanhustyötä tekevät seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä papit. Heidän avullaan myös ikäihmisillä on mahdollisuus seurakuntayhteyteen ja vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa.

Ehtoollisen saa myös kotiin

Työntekijöihin voi ottaa yhteyttä kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi, hoivakotiin tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen seurakunnan tiloihin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta, rippiä tai ehtoollista.

Avoin ryhmätoiminta

Avoimet päiväpiirit kokoontuvat eri puolella kaupunkia. Tapaamisissa on virkistävää ja rakentavaa toimintaa sekä vaihtuvia teemoja ja vierailijoita. Useimmissa päiväpiireissä myös kahvitellaan yhdessä.

Vanhusten hoivayksiköt

Vanhusten hoivayksiköissä asukkaiden hengellisen elämän tarpeista vastaavat seurakuntapastori Sinikka Tuori ja diakonissa Seija Puusaari. Sairaalassa apuna ovat sairaalapastorit. Työntekijät ovat myös omaisia ja henkilökuntaa varten.

Lue lisää sairaalassa, vanhusten hoivayksiköissä ja Koivikko-kodissa tapahtuvasta toiminnasta

13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12.

vanhustyö, vanhusten hoivayksiköt

vanhustyö, kokoava ryhmätoiminta