Ikäihmisten apuna ja tukena

Seurakunnan vanhustyö tarjoaa apua ja tukea ikäihmisille. Vanhustyötä tekevät seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä papit. Heidän avullaan myös ikäihmisillä on mahdollisuus seurakuntayhteyteen ja vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa.

Ehtoollisen saa myös kotiin

Työntekijöihin voi ottaa yhteyttä kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi, hoivakotiin tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen seurakunnan tiloihin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta, rippiä tai ehtoollista.
Nyt koronaviruksen aikana yli 70-vuotiaat ovat riskiryhmää ja kokainen kotikäynti on mietittävä erityisen tarkasti.

Avoin ryhmätoiminta

Koronaviruksen aikana päiväpiirit eivät kokoonnu.

Vanhusten hoivayksiköt

Koronaviruksen aikana säännölliset vierailut vanhusten hoivayksiköissä ovat tauolla. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä puhelimella, Whatsapilla tai sähköpostilla, niin mietitään sinulle tai läheisellesi paras tapa kohdata.

Vanhusten hoivayksiköissä asukkaiden hengellisen elämän tarpeista vastaavat seurakuntapastori Sinikka Tuori ja diakonissa Seija Puusaari. Sairaalassa apuna ovat sairaalapastorit. Työntekijät ovat myös omaisia ja henkilökuntaa varten.

Lue lisää sairaalassa, vanhusten hoivayksiköissä ja Koivikko-kodissa tapahtuvasta toiminnasta

13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Diakoniakeskus palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla.

vanhustyö, vanhusten hoivayksiköt

vanhustyö, kokoava ryhmätoiminta