Ikäihmisten apuna ja tukena

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan vanhustyö tarjoaa apua ja tukea ikäihmisille. Vanhustyötä tekevät seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä papit. Heidän avullaan myös ikäihmisillä on mahdollisuus seurakuntayhteyteen ja vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa.

Ikäihmisten parhaaksi -avustus 2022

Ikäihmisten parhaaksi -avustuksen hakuaika on 15.9.–14.10.2022. Lue lisää ja hae avustusta.

Videohartauksia

Ikäihmisille suunnattuja hartauksia voit käydä katsomassa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan YouTube kanavalta. Soittolistalle Hoivakotihartaudet 2022 kootaan vuoden aikana tulevat selkokieliset Hämeenlinna Vanajan seurakunnan työntekijöiden tekemiä hartaudet. 

Nyt ajankohtainen  hartaus

Toukokuun hartaus aiheena, Hyvä paimen
 

Ehtoollisen saa myös kotiin

Työntekijöihin voi ottaa yhteyttä kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi, hoivakotiin tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen seurakunnan tiloihin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta, rippiä tai ehtoollista.

Avoin ryhmätoiminta

Seurakunnan avoimet päiväpiirit ovat virkistäviä ja rakentavia yhdessäolon hetkiä. Päiväpiirien ohjelmat koostuvat vaihtuvista vierailijoista ja teemoista.  Syksyn 2022 kausi alkaa 13.9. jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Vanhusten hoivayksiköt

Säännölliset vierailut vanhusten hoivayksiköissä ovat koronakriisin vuoksi tauolla. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä puhelimella, Whatsapilla tai sähköpostilla, niin mietitään sinulle tai läheisellesi paras tapa kohdata.

Vanhusten hoivayksiköissä asukkaiden hengellisen elämän tarpeista vastaavat pastori Sinikka Tuori ja diakoniatyöntekijä Seija Puusaari. Sairaalassa apuna ovat sairaalasielunhoitajat. Työntekijät ovat myös omaisia ja henkilökuntaa varten. 

Hoivayksiköihin suunnattuja hartauksia, voit käydä katsomassa YouTubesta.

Lue lisää sairaalassa, vanhusten hoivayksiköissä ja Koivikko-kodissa tapahtuvasta toiminnasta.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Toivomme yhteydenottoa puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100 Hämeenlinna

vanhustyö, vanhusten hoivayksiköt

seurakuntapastori

diakonia, vanhusten hoivayksiköt

diakoniatyöntekijä
Bierger Jaarlin katu 3 PL 65
13100 Hämeenlinna

eläkeikäisten ryhmätoiminta, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki, Palveleva puhelin