Vanhustenviikko 2020

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan vanhustenviikon materiaalit löytyvät YouTuben soittolistalta Vanhustenviikko.

Vanhustenviikon jumalanpalvelus löytyy linkistä.

Ikäihmisten apuna ja tukena

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan vanhustyö tarjoaa apua ja tukea ikäihmisille. Vanhustyötä tekevät seurakunnan diakoniatyöntekijät sekä papit. Heidän avullaan myös ikäihmisillä on mahdollisuus seurakuntayhteyteen ja vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa.

Ehtoollisen saa myös kotiin

Työntekijöihin voi ottaa yhteyttä kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista. Voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi, hoivakotiin tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen seurakunnan tiloihin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta, rippiä tai ehtoollista.

Avoin ryhmätoiminta

Seurakunnan avoimet päiväpiirit ovat virkistäviä ja rakentavia yhdessäolon hetkiä. Päiväpiirien ohjelmat koostuvat vaihtuvista vierailijoista ja teemoista.

Vanhusten hoivayksiköt

Säännölliset vierailut vanhusten hoivayksiköissä ovat koronakriisin vuoksi tauolla. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä puhelimella, Whatsapilla tai sähköpostilla, niin mietitään sinulle tai läheisellesi paras tapa kohdata.

Vanhusten hoivayksiköissä asukkaiden hengellisen elämän tarpeista vastaavat pastori Marja-Liisa Mäki ja diakoniatyöntekijä Seija Puusaari. Sairaalassa apuna ovat sairaalasielunhoitajat. Työntekijät ovat myös omaisia ja henkilökuntaa varten.

Hoivayksiköihin suunnatun syyskuun hartauden, voit käydä katsomassa YouTubesta

Lue lisää sairaalassa, vanhusten hoivayksiköissä ja Koivikko-kodissa tapahtuvasta toiminnasta.

13100  Hämeenlinna

Ajanvaraus avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–12. Diakoniakeskus palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla.

vanhustyö, vanhusten hoivayksiköt

vanhustyö, kotikäynnit, omaishoitajatyön yhdyshenkilö