Toimintaa ja tapahtumia vammaisille perheineen

Tiukentuneiden koronasuositusten takia tällä hetkellä emme vieraile asumisyksiköissä.

Kehitysvammaisille messuja, juhlia, leirejä ja retkiä

Kehitysvammaisille järjestetään selkomessuja, juhlia, retkiä ja leirejä. Lisäksi pidämme hartauksia asumisyksiköissä ja päivätoiminnassa. Kehitysvammaistyön diakoniatyöntekijänä toimii Henna Helminen.

Kehitysvammaistyöhön erikoistunut pappi Jenni Riihimies työskentelee eteläisen Hämeen alueella. Ota yhteyttä Jenni Riihimieheen, p. 044 719 1522, jenni.riihimies@evl.fi

Viittomakielinen työ Hämeenlinnassa

Helsingin piirin kuurojen pappi Janne Rissanen pitää vuosittain muutamia viittomakielisiä messuja Hämeenlinnassa. Hänen kanssaan on mahdollista sopia myös keskustelusta tai sielunhoidosta. Ota yhteyttä Janne Rissaseen, p. 050 371 1314, janne.rissanen@evl.fi.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää viittomakielisille lisäksi leiripäiviä ja muita tilaisuuksia. Tapahtumista tiedotetaan Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa sivulla 2 sekä Facebookin Viittova seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -ryhmässä.

Erityisrippikoulu

Erityisrippikoulu on tarkoitettu kehitysvammaisille nuorille. Leirille voi osallistua Hämeenlinna-Vanajan, Hattulan, Hauhon, Lammin ja Kalvolan seurakunnista. Seuraava erityisrippikoululeiri järjestetään vuonna 2023. Rippikoulu on mahdollista suorittaa myös päiväkouluna.

Lisätietoja kehitysvammaisten rippikouluista antaa kehitysvammaistyön eteläisen Hämeen alueen pappi Jenni Riihimies. p. 044 719 1522, jenni.riihimies@evl.fi

Tulkki viittoo messua Raamattu sylissään. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Birger Jaarlin katu 3, PL 65
13100 Hämeenlinna