Iltatoimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta järjestää paljon erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia iltaisin. Kurkista alta tarkempia tietoja toiminnoista ja tule rohkeasti mukaan!

Haukkaa ja Hengaa Jukolassa

• 16.3.,13.4., 27.4., 11.5., 25.5.

klo 17-19 Jukolan Lintukodossa. Haukkaa ja Hengaa iltoihin ovat kaikki tervetulleita. Mukavaa yhdessä tekemistä ja olemista. Tarjolla myös ateria. Tilaisuus on maksuton ja tehdään yhteistyössä Hämeen Setlementin kanssa.

Avoin Poltsari

Avoin Poltsari on kokoontumispaikka ja -aika kaikenikäisille. Illoissamme käy erityisesti lapsiperheitä. Tapaaminen on kerran kuussa keskiviikkona klo 17.30–19.30 Poltinahon seurakuntatalossa.

Illoissa on mahdollisuus pelailla, leikkiä, askarrella, hiljentyä, kohdata, osallistua ja kahvitella hyvässä seurassa ja vaikka koko perheenä. Toimintaa järjestetään nonstoppina koko illan ajan. Voit näin ollen tulla ja osallistua iltaan omien aikataulujesi mukaan. Maksuton iltapala on klo 19. Työntekijöitä tavattavissa.

•  23.3., 20.4. sekä 18.5.

Liiku lapsesi kanssa -kerho

Liiku lapsesi kanssa -kerho on perheen yhteinen liikuntahetki, jossa on sekä ohjattua että vapaata liikkumista.

• Liiku lapsesi kanssa (2-3.v + aikuinen) Torstaisin klo 17.15- 17.55 Poltinahon seurakuntatalon monitoimisalissa.

Ryhmien ohjelma on suunnattu 2-3v. lapsille aikuisineen. Kerho on maksuton. Mahdollisia vapaita paikkoja voi kysellä lastenohjaaja Eija Kortesoja, p.040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

Luovan liikunnan kerho

Tanssia, leikkiä ja iloa sydämiin 5-6-vuotiaille lapsille.

•  Luovan liikunnan ryhmä (5-6.v) Torstaisin klo 18- 18.45 Poltinahon seurakuntatalon monitoimisalissa.

Halukkaat pääsevät myös esiintymään perhemessuissa. Kerho on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautuminen lastenohjaaja Eija Kortesoja, p. 040 804 9395, eija.kortesoja@evl.fi.

Katso myös: