Viisivuotissynttäreillä juhlitaan koko perheen voimin

Viisivuotissynttärit syksyllä 2020

Seuraavat viisivuotisjuhlat juhlitaan sunnuntaina 15.11. klo 15–17 Poltinahon seurakuntatalolla.

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki ajalla 1.7- 31.12. viisi vuotta täyttävät seurakuntamme jäsenet perheineen. Sankarit saavat juhliin henkilökohtaisen kutsun postitse, jossa on ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautuminen juhliin ei ole vielä alkanut.

Alkuvuonna täyttäville (1.1.-30.6.) on ollut oma juhla helmikuussa 2020. Juhlat ovat joko keväällä tai syksyllä syntymäajasta riippuen.

Juhlien sisältöä

Viisi vuotta täyttäviä juhlitaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa joka vuosi lasten ja perheiden yhteisillä syntymäpäivillä. Juhlissa on iloista syntymäpäivätunnelmaa, kirkkohetki, yllätystä ja puuhailua. Tarjoamme pienen lahjan kaikille 5-vuotiaille sekä täytekakkua ja mehua kaikille juhlavieraille.

Lisätietoja viisivuotissynttäreistä

Kysy lisää lastenohjaaja Katri Kivistöltä, p. 040 804 9391.