Bunkkerilla järjestetään pelitoimintaa ja e-sport-tapahtumia

Bunkkeri on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja Hämeenlinnan kaupungin yhteinen pelitila. Bunkkeri järjestää peli-iltojen lisäksi muun muassa laneja, koulutusta, e-sport-tapahtumia ja e-sport-kilpailuja.

Bunkkeriin voi tulla pelaamaan kuka tahansa 13 vuotta täyttänyt. Paikalla pelejä valvomassa ja ohjaamassa on aina seurakunnan tai kaupungin nuoristotyöntekijä. Lisätietoa Bunkkerin pelisäännöistä ja pelikoneista saat Bunkkerin verkkosivuilta.

Bunkkeri pelitilan aukioloajat

Bunkkerin pelitila avautuu syyskuussa 2020.

maanantaisin klo 15-20
tiistaisin klo 15-20
keskiviikkoisin klo 15-20
perjantaisin klo 15-20

Pelitilan alaikäraja on 13 vuotta.

Bunkkerin pelitila

Bunkkerin pelitila sijaitsee Poltinahon seurakuntatalon alakerrassa (käynti sisäpihalta). Osoite on Turuntie 34, Hämeenlinna. Bunkkerissa on nuorten käytössä tietokoneita ja pelikonsoleita.

Lanit

Bunkkeri järjestää noin kuudet lanit vuodessa. Lanit järjestetään usein Loimalahden leirikeskuksessa. Viikonlopun kestävillä laneilla osallistujat pelaavat omilla koneillaan. Lisää tietoa laneista ja ilmoittautumisesta löydät Bunkkerin verkkosivuita.

Seuraa Bunkkeria somessa

Discord-bunkkerigg

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C