Tutki uskoa

Kanssamme voit hiljentyä, tutkia uskoa ja kulkea Pyhän Hengen johdatuksessa.

Seurakuntalaiset ja työntekijämme lausuivat videolle yhdessä Isä meidän -rukouksen, niin kuin Herramme Jeesus Kristus sen meille opetti. Liity mukaan yhteiseen rukoukseen.

Jumalanpalvelukset myös verkossa

Jumalanpalveluksiin voi osallistua kesäkuun alusta alkaen. Jatkamme kuitenkin jumalanpalvelusten suoratoistopalvelua läpi kesän. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin verkon välityksellä!

Kesän striimattavat jumalanpalvelukset

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan jumalanpalveluksien tallenteet jäävät katsottavaksi kahden viikon ajaksi tilaisuuksien jälkeen. Jumalanpalvelusten kolehtikohteisiin voi tutustua rauhassa täältä.

Erikoismessut

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Musasta vastaa työntekijöiden ja vapaaehtoisten bändi.

Iltahartaudet

Illan rukoushetkissä rauhoitutaan musiikin ja sanan äärelle. Hartauden kesto noin kymmenen minuuttia. Videoissa on tekstitys.

Podcastit

Ristiriita Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pastorit Elias Riikonen ja Mirja "Mimmu" Lassila ovat sopuisasti eri mieltä uudessa Ristiriita-podcastissa. Ristiriita on kuunneltavissa Soundcloudissa ja Spotifyssa. Uudet jaksot julkaistaan perjantaisin.

Ruuhkahuokauksia – kristillisen meditaation podcast

Suhde klinikalla – kysymyksiä rakkaudesta ja ihmissuhdekiemuroista

Verkkoraamis

Verkkoraamiksessa kokoonnutaan yhteen Raamatun ja rukouksen äärelle torstaisin 23.4. klo 18 lähtien. Raamattupiirissä kokoontuminen tapahtuu verkon välityksellä, vetäjänä ja koollekutsujana toimii Tuomo Ylhäisi. Raamattutyöskentely pohjautuu Ilosanomapiiri-sivuston materiaaliin.

Ilmoittaudu verkkoraamikseen viestillä osoitteeseen verkkoraamis@gmail.com. Verkkoraamis on tarkoitettu aikuisille ja nuorille aikuisille.

Kotikirkko-lehti

Pyhitä lukuhetkesi – ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja hengellisyyttä pääsiäisen lukupaketissa.

Kotikirkko-lehti on ensimmäistä kertaa tarjolla myös lehtitelineissä, joita on noin 20 pisteessä Hämeenlinnan alueella, esimerkiksi marketeissa. Katso Kotikirkon noutopisteet

Seurakunnan kirjeet

Kirjepyhis – Haluatko saada postia Onni-karhulta?

Ystäväkirje – Sydämellistä postia seurakuntayhteyteen kaipaaville yli 65-vuotaille

• Tilaa Ystäväkirje joko itselle tai tutulle ikäihmiselle luvan kysyttyäsi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Diakoniakeskuksen toimistoon. Ystäväkirjeen voi tilata myös kirjeitse: Diakoniakeskus, Ystäväkirje, Birger Jaarlin katu 3, PL 65, 13100 Hämeenlinna.

Alakoululaisten uutiskirje – ajankohtaista tietoa ja tapahtumia alakoululaisille perheineen. Kirjeessä kerromme alakouluikäsille suunnatuista tapahtumista ja niistä jutuista, jotka kiinnostavat koululaisia. Tilaajana saat uutiskirjeen noin neljä kertaa vuodessa.