Tutki uskoa

Kanssamme voit hiljentyä, tutkia uskoa ja kulkea Pyhän Hengen johdatuksessa.

Seurakuntalaiset ja työntekijämme lausuivat videolle yhdessä Isä meidän -rukouksen, niin kuin Herramme Jeesus Kristus sen meille opetti. Liity mukaan yhteiseen rukoukseen.

Pääsiäisen verkkojumalanpalvelukset

Tervetuloa osallistumaan pääsiäisen 2020 sanajumalanpalveluksiin verkon välityksellä! Jumalanpalvelukset kuvataan ja lähetetään suorana Hämeenlinnan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Pääsiäisen hartaudet

Hartaudet on toteutettu selkokielellä.

Podcastit

Ristiriita Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pastorit Elias Riikonen ja Mirja "Mimmu" Lassila ovat sopuisasti eri mieltä uudessa Ristiriita-podcastissa. Ristiriita on kuunneltavissa Soundcloudissa ja Spotifyssa. Uudet jaksot julkaistaan perjantaisin.

Ruuhkahuokauksia – kristillisen meditaation podcast

Suhde klinikalla – kysymyksiä rakkaudesta ja ihmissuhdekiemuroista

Kotikirkko-lehti

Pyhitä lukuhetkesi – ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja hengellisyyttä pääsiäisen lukupaketissa.

Kotikirkko-lehti on ensimmäistä kertaa tarjolla myös lehtitelineissä, joita on noin 20 pisteessä Hämeenlinnan alueella, esimerkiksi marketeissa. Katso Kotikirkon noutopisteet

Seurakunnan kirjeet

Kirjepyhis – Haluatko saada postia Onni-karhulta? Kirjepyhäkoulu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille perheineen

Ystäväkirje – Sydämellistä postia seurakuntayhteyteen kaipaaville yli 65-vuotaille