Diakoniatyöntekijät ovat apunasi

Käänny diakoniatyöntekijöidemme puoleen, kun tarvitset tukea ja apua elämän kriiseissä. Selvitämme yhdessä tilannetta keskustellen ja kuunnellen. Ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin tai teemme yhteistyötä viranomaisten ja muiden auttamistahojen kanssa.

Keskustelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja avoimia kaikille Hämeenlinnan kantakaupungin tai Rengon alueella asuville.

Diakonia tarjoaa

Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkollisen koulutuksen saaneita sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattilaisia.

Diakoniakeskus palvelee toistaiseksi puhelimitse

Diakoniakeskuksen puhelinpäivystys palvelee ma–ti ja to–pe klo 9–12, p. 040 804 9350 tai sähköpostitse diakonia.hameenlinna@evl.fi. Muuna aikana puhelinvastaajaan voi jättää soittopyynnön.

Diakoniatyöntekijältä voi pyytää keskustelu-, sielunhoito- ja rukousapua, joka toteutetaan toistaiseksi pääsääntöisesti puhelimitse. Myös riskiryhmään (yli 70-vuotiaat) kuuluvat ikäihmiset tai heidän omaisensa voivat kääntyä seurakunnan diakonian puoleen keskusteluapua tarvitessaan.

Kotikäyntejä koteihin ja hoivakoteihin

Kun koronapandemian rajoitukset hellittävät, voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi tai hoivakotiin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta tai rippiä. Kriisi- ja talousvastaanotto on diakoniakeskuksessa ajanvarauksella.

Vierailemme Hämeenlinnan seudun hoivakodeissa ja vietämme hartauksia.

Kysy lisää

Varaa keskustelusaika tai jätä soittopyyntö.

Olemme sinua varten: diakoniakeskuksen yhteystiedot.

Tutustu muihin diakoniatyön palveluihin

Köysi on sydämenmuotoinen. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.