Diakoniatyöntekijät ovat apunasi

Käänny diakoniatyöntekijöidemme puoleen, kun tarvitset tukea ja apua elämän kriiseissä.
Selvitetään yhdessä tilannetta keskustellen ja kuunnellen. Ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin tai teemme yhteistyötä viranomaisten ja muiden auttamistahojen kanssa.

Korona-aikana diakoniatyöntekijät tavattavissa:

- ajanvarauksella. Katso lisää diakoniakeskuksen ajanvarauksesta tästä.

Soita tai tule tapaamaan meitä rohkeasti, jos mieltäsi painaa pieni tai isompi huoli.

Diakonia tarjoaa:

• henkistä ja hengellistä tukea elämän solmukohtiin ja kriiseihin, kuten yksinäisyyteen, suruun, sairauteen ja ihmissuhteisiin
  • taloudellista apua, tukea ja neuvontaa
  • ruoka-apua

Keskustelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja avoimia kaikille Hämeenlinnan kantakaupungin tai Rengon alueella asuville.
Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkollisen koulutuksen saaneita sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattilaisia.

Diakoniakeskuksen ajanvaraus ja neuvonta

Diakoniakeskus palvelee ma–ti ja to–pe klo 9–12. Toivomme yhteydenottoa puhelimitse p. 040 804 9350 tai sähköpostitse diakonia.hameenlinna@evl.fi. Muuna aikana puhelinvastaajaan voi jättää soittopyynnön.

Diakoniatyöntekijältä voi pyytää keskustelu-, sielunhoito- ja rukousapua.

Kotikäyntejä koteihin ja hoivakoteihin

Kun koronapandemian rajoitukset hellittävät, voit pyytää diakoniatyöntekijää tulemaan kotiisi tai hoivakotiin. Häneltä voit pyytää myös esirukousta tai rippiä. Kriisi- ja talousvastaanotto on diakoniakeskuksessa ajanvarauksella.

Vierailemme Hämeenlinnan seudun hoivakodeissa ja vietämme hartauksia.

Kysy lisää

Varaa keskusteluaika tai jätä soittopyyntö.

Olemme sinua varten: diakoniakeskuksen yhteystiedot.

Tutustu muihin diakoniatyön palveluihin

Köysi on sydämenmuotoinen. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.