Diakoniatyöntekijät apunasi

Diakoniatyöntekijältä voi pyytää keskustelu-, sielunhoito- ja rukousapua, joka toteutetaan toistaiseksi pääsääntöisesti puhelimitse. Myös riskiryhmään (yli 70-vuotiaat) kuuluvat ikäihmiset tai heidän omaisensa voivat kääntyä seurakunnan diakonian puoleen keskusteluapua tarvitessaan.

Puhelinpäivystys palvelee ma–ti, to–pe klo 9–12, p. 040 804 9350 tai sähköpostitse diakonia.hameenlinna@evl.fi. Muuna aikana puhelinvastaajaan voi jättää soittopyynnön. Diakoniakeskuksen yhteystiedot

Hoivakotikäyntiä ja sairaanehtoollista voi tiedustella diakoniatyöntekijä Seija Puusaarelta, p. 040 8049 358 ja pastori Sinikka Tuorilta, p. 040 804 9315.

Seurakunta mukana kaupungin Akuutti arkiapu -palvelussa

Seurakunta on mukana Hämeenlinnan kaupungin Akuutti arkiapu-palvelussa, palvelua voi pyytää soittamalla numeroon p. 03 621 7200. Numero on auki ma-pe klo 9-18 ja la-su klo 10-14.

Arjen apu on käytettävissä neuvonnan ja ohjauksen tilanteissa, jotka aiheutuvat pandemiasta. Arkiapuun voit soittaa esimerkiksi, kun tarvitset neuvoja ja ohjausta, akuuttia kauppa- tai ruoka-apua. Palvelu on tarkoitettu niille kuntalaisille, joilla on vaikeuksia pärjätä itse tai joilla ei ole läheisapua omissa verkostoissaan. Erityisesti tämä koskee yli 70-vuotiaita, jotka ovat karanteenissa tai sitä vastaavissa olosuhteissa, vammaisia henkilöitä, mielenterveyskuntoutujia, lapsiperheitä ja muita henkilöitä, jotka eivät tässä muuttuneessa tilanteessa koe pärjäävänsä.

Kysy lisää.

Varaa puhelinkeskustelusaika tai jätä soittopyyntö.

Diakoniakeskuksen yhteystiedot

Tutustu