Alakoululaisten leirit ja retket

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä leiriä ja retkiä. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä.

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Verkkosivuille on valmistumassa esimerkiksi kiirastorstain hartaus koululaisia varten. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Koululaisten keskusteluapua varten on perustettu WhatsApp-päivystysnumero, joka toimii joka arkipäivä numerossa 050 329 4232 klo 12–16. Mietityttääkö elämä, kaveri- tai kotiasiat? Päivystäjinä toimivat varhaisnuorisotyönohjaajat.

Työntekijämme ovat tavoitettavissa. Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Kun toiminta jatkuu: Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää alakoululaisille suunnattuja leirejä ja retkiä. Toimintaa, askartelua, ulkoilua ja hyvää ruokaa! Niistä on seurakunnan leirit ja retket tehty.

Leirit ja retket ovat pääsääntöisesti maksullisia ja hinta vaihtelee tapahtuman mukaan.

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

varhaisnuorisotyö, sähköautokerhot, Seminaarin, Miemalan, Jukolan ja Luolajan koulukummi.