Nainen laulaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan musamessussa.

Musamessussa ääntä, iloa ja nuorten oma bändi!

Musamessu pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla eli Poltsarilla.

Kevään 2022 musamessupäivät ovat 2.2., 2.3., 6.4. ja 4.5.

Huom! Korona-rajoitusten salliessa musamessut järjestetään Poltsarilla tuttuun tapaan. Seuraathan tiedotustamme nettisivuilla ja Poltsarinnuoret -IG:ssä.

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Messun jälkeen on tarjolla ilmainen iltapala. Samana iltana musamessun kanssa on myös nuortenilta Poltsarilla klo 18-21 nuortentilassa.

Katso videoitu musamessu 2.2.2022 seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja innostu paikan päälle!

Osallistu musamessun suunnitteluun

Oletko kiinnostunut soittamaan tai laulamaan nuorten musamessuporukassa? Ota yhteyttä Marko Kylväjään. Jos haluat tulla musamessuporukkaan iltapalatiimiin tai messutehtäviin (esim. raamatunlukeminen, rukoukset, juontaminen...) niin ota yhteyttä Minna Lappalaiseen.

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

nuorten musiikkitoiminta, Musamessu, Kaurialan koulukummi

Verhonkatu 25-27
13130 Hämeenlinna

Rippikoulusta vastaava pappi, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, Kaurialan ja Lyseon lukioyhteistyö.