Nainen laulaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan musamessussa.

Musamessussa ääntä, iloa ja nuorten oma bändi!

Musamessu pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Syksyllä 2020 musamessut pidetään 2.9., 7.10. ja 4.11.

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Messun jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Vaikka musamessu on nuorille suunnattu, ovat kaiken ikäiset tervetulleita messuun.

Katso videoitu musamessu 15.4.2020 seurakunnan Youtube-kanavalta ja innostu paikan päälle!

Osallistu musamessun suunnitteluun

Oletko kiinnostunut soittamaan tai laulamaan nuorten musamessuporukassa? Ota yhteyttä Marko Kylväjään. Jos haluat tulla musamessuporukkaan esimerkiksi keittiötiimiin tai roudaustiimiin, niin ota yhteyttä Minna Lappalaiseen.

Järjestämme musamessuleirin 28.-30.8.2020 Syöksynsuun leirikeskuksessa. Tule mukaan suunnittelemaan!

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C