laulaja Musamessussa

Musamessussa ääntä, iloa ja oma bändi!

Musamessu pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Messun jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Vaikka musamessu on nuorille suunnattu, ovat kaiken ikäiset tervetulleita messuun.

Jos olet kiinnostunut soittamaan tai laulamaan nuorten musamessuporukassa, ota yhteyttä Marko Kylväjään. Jos haluat tulla musamessuporukkaan esimerkiksi keittiötiimiin tai roudaustiimiin, ota yhteyttä Minna Lappalaiseen.

Keväällä 2020 musamessu 15.4. ja 6.5. videoidaan ja lähetetään suorana Poltinahon seurakuntatalolta ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Osallistu musamessuun verkon välityksellä!

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C