Nainen laulaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan musamessussa.

Musamessussa ääntä, iloa ja nuorten oma bändi!

Musamessu pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Syksyn 2021 musamessupäivät ovat 6.10. ja 3.11.

Joulukuussa musamessun "tilalla" on Nuorten Kauneimmat Joululaulut ke 8.12. klo 18 Poltinahon seurakuntatalolla.

Huom! Korona-rajoitusten salliessa musamessut järjestetään Poltsarilla tuttuun tapaan. Seuraathan tiedotustamme nettisivuilla ja Poltsarinnuoret -IG:ssä.

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Messun jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Vaikka musamessu on nuorille suunnattu, ovat kaiken ikäiset tervetulleita messuun.

Katso videoitu musamessu 15.4.2020 seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja innostu paikan päälle!

Osallistu musamessun suunnitteluun

Oletko kiinnostunut soittamaan tai laulamaan nuorten musamessuporukassa? Ota yhteyttä Marko Kylväjään. Jos haluat tulla musamessuporukkaan esimerkiksi keittiötiimiin tai roudaustiimiin, niin ota yhteyttä Minna Lappalaiseen.

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

nuorten musiikkitoiminta, Musamessu, Kaurialan koulukummi

Verhonkatu 25-27
13130 Hämeenlinna

Rippikoulusta vastaava pappi, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, Kaurialan ja Lyseon lukioyhteistyö.