Nainen laulaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan musamessussa.

Musamessussa ääntä, iloa ja nuorten oma bändi!

Musamessu pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Keväällä 2021 musamessupäivät ovat 13.1.(PERUTTU), 3.2.(PERUTTU), 3.3.(PERUTTU), 7.4. (PERUTTU) ja 5.5.

Huom! Korona-rajoitusten salliessa musamessut järjestetään Poltsarilla tuttuun tapaan. Seuraathan talven mittaan tiedotustamme nettisivuilla ja Poltsarinnuoret -IG:ssä.

HUOM. PERUTUN LIVE-MUSAMESSUN SIJASTA PIDETÄÄN MUSAHARTAUS POLTSARINNUORET IG-LIVESSÄ KYSEISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 19. TERVETULOA MUKAAN! SEURAAVA MUSAHARTAUS 7.4!

Musamessu on nimensä mukaisesti musiikkipitoinen messu, jossa lauletaan esimerkiksi ripareilta tuttuja lauluja mutta myös paljon muita. Messun jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Vaikka musamessu on nuorille suunnattu, ovat kaiken ikäiset tervetulleita messuun.

Katso videoitu musamessu 15.4.2020 seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja innostu paikan päälle!

Osallistu musamessun suunnitteluun

Oletko kiinnostunut soittamaan tai laulamaan nuorten musamessuporukassa? Ota yhteyttä Marko Kylväjään. Jos haluat tulla musamessuporukkaan esimerkiksi keittiötiimiin tai roudaustiimiin, niin ota yhteyttä Minna Lappalaiseen.

Ota yhteyttä!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

nuorten musiikkitoiminta, Musamessu, Kaurialan koulukummi

Verhonkatu 25-27
13130 Hämeenlinna

Rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, Kaurialan ja Lyseon lukioyhteistyö.