Oppilaitospastori opettajien ja opiskelijoiden tukena

Oletko juuri muuttanut paikkakunnalle? Tuntuuko elämä ihanalta, raskaalta? Mieltäsi painaa jokin asia? Etsitkö paikkaasi? Kaipaatko kuuntelevaa korvaa?

Oppilaitospappi on sinua varten, kun elämässä mättää tai haluat jutella ihmissuhteistasi, jaksamisestasi, elämän suunnasta, uskonnollisista tai hengellisistä pohdinnoistasi. Keskustelut ovat maksuttomia ja henkilökohtaisissa asioissa pappeja sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. Papin voit tavata oppilaitoksissa tai seurakunnan tiloissa.

Kaipaatko seurakuntayhteyttä? Missä on muut nuoret tai nuoret aikuiset?

Seurakunnan nuorten, nuorten aikuisten ja  aikuisten toiminnasta toivottavasti löydät sinulle sopivaa tekemistä ja seuraa, jossa voit tuntea kuuluvasi joukkoon!  Tekemistä on laidasta laitaan kuorosta taize-lauluhetken kautta partiokololle ja sählystä pop up raamattupiiriin. Unohtamatta Musamessun rentoa meininkiä ja kampuksilla tapahtuvia projekteja joissa tapaat oppilaitospapin. Oppilaitosten sisällä tapahtuvista tempauksista tiedotetaan oppilaitosten ilmoitustauluilla ja tiedotusvälineissä.

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi vieraile oppailaitoksissa.

Jos kaipaat keskusteluapua, työntekijämme ovat tavoitettavissa keskitetysti keskusteluapua varten numerossa 040 8049 400 ma–pe klo 12–20. Henkilökunnan yhteystiedot

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oppilaitospappi Jaana Lehtoseen. Soita tai laita viestiä, p. 040 804 9489 (myös WhatsApp) tai jaana.e.lehtonen@evl.fi.

Katso ajankohtaista tietoa toiminnastamme, hengellistä verkkosisältöä ja yhteystiedot keskusteluavulle.

Ota yhteyttä!

Verhonkatu 25–27
13130 Hämeenlinna

Oppilaitospappi on Tavastian, HAMKin, HAMIn sekä lukioiden opiskelijoita ja henkilökuntaa varten.