Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille. Kerhojen tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä.

Päiväkerhojen kokoontumisajankohdat ja kerhomaksu

Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2,5-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina. Kerhossa oloa opetellaan lyhennetyllä ajalla 26/27.8 asti.

Seurakunnan päiväkerhojen kerhopaikat

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan sähköisesti ilmoittautuneille.

Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Ilmoittautuminen seurakunnan päiväkerhoon

Ilmoittautuminen lasten kerhotoimintaan (syksy 21- kevät 22) on käynnissä jatkuvasti niihin ryhmiin joissa on vielä tilaa.

- Päiväkerhot 3–6-vuotiaille lapsille. Tästä ilmoittautumiskaavakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

- Päiväkerhot 2-vuotiaille lapsille. Ryhmät täynnä. Mahdollisia vapautuvia paikkoja voi kysellä Niina Huttunen, p. 040 8049 381, niina.huttunen@evl.fi.

- Kiinnostaisiko lastasi luonnossa toimiminen? Katso lisää Metsämörri-kerhosta. Metsämörrikerhoon on myös hakuaika parhaillaan käynnissä. Tästä ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Kerhoissa opetellaan toimimaan yhdessä

Kristillisen ihmiskuvan mukaan jokainen on ainutkertainen, tärkeä ja pyhä. Lapsia ohjataan tunnistamaan omia ja muiden vahvuuksia ja arvostamaan toinen toisiaan.

Kerhoissa harjoitellaan yhdessä hiljentymistä, tutkitaan Raamatun kertomuksia ja rukoillaan, ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja. Kerholaiset myös retkeilevät ja osallistuvat lasten kirkkoihin ja tapahtumiin.

Toimimme kasvatuskumppanuudessa vanhempien kanssa.

Eri painotuksia päiväkerhoryhmissä

Syksyllä 2021 käynnistyy liikuntapainotteinen päiväkerho Poltinaholla sekä luontopainotteinen päiväkerho Loimalahdessa, ilmoittaudu sivustolla näkyvillä ne ryhmät, joissa on vielä tilaa. Lisäksi syksyllä käynnistyy 2-vuotiaille omat päiväkerhoryhmät sekä Anttilankadulla sekä Loimalahdessa. Mahdollisia vapaita paikkoja kaksivuotiaiden ryhmiin voi tiedustella Niina Huttuselta p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi.

Viikko 42 syysloma, ei päiväkerhoja.