Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhojen tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä.

HUOM! Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen lasten kerhot toimivat normaalisti. Perheille suunnattu toiminta on edelleen tauolla.

Päiväkerhojen kokoontumisajankohdat ja kerhomaksu

Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2,5-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Seurakunnan päiväkerhojen kerhopaikat

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan sähköisesti ilmoittautuneille.

Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Ilmoittautuminen seurakunnan päiväkerhoon

Ilmoittautuminen lasten kerhotoimintaan (syksy 21- kevät 22) on käynnissä jatkuvasti niihin ryhmiin joissa on vielä tilaa.

- Päiväkerhot 3–6-vuotiaille lapsille. Tästä ilmoittautumiskaavakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

- Päiväkerhot 2-vuotiaille lapsille. Tästä ilmoittautumiskaavakkeeseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

- Kiinnostaisiko lastasi luonnossa toimiminen? Katso lisää Metsämörri-kerhosta. Metsämörrikerhoon on myös hakuaika parhaillaan käynnissä. Tästä ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Kerhoissa opetellaan toimimaan yhdessä

Kristillisen ihmiskuvan mukaan jokainen on ainutkertainen, tärkeä ja pyhä. Lapsia ohjataan tunnistamaan omia ja muiden vahvuuksia
ja arvostamaan toinen toisiaan.

Kerhoissa harjoitellaan yhdessä hiljentymistä, tutkitaan Raamatun kertomuksia ja rukoillaan, ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja. Kerholaiset myös retkeilevät ja osallistuvat lasten kirkkoihin ja tapahtumiin.

Toimimme kasvatuskumppanuudessa vanhempien kanssa.