Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä.

Pandemia-aikana tarjoamme keskusteluapua sekä monenlaista toimintaa verkossa. Lisätietoa niistä Toivoa-sivulla.

Päiväkerho

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Kerhojen tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä. Vanhempien kanssa etsitään käsitystä lapsen hyvästä ja päiväkerhoissa toimitaan kasvatuskumppanuudessa vanhempien kanssa. Toiminnan lähtökohtana on kristillinen arvopohja.

Kerhoissa opetellaan hiljentymistä sekä ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja. Tämän lisäksi kerholaiset retkeilevät ja osallistuvat lasten kirkkoihin ja tapahtumiin.

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3–6-vuotiaille lapsille. Lapsen voi ilmoittaa kerhoon heti, kun hän täyttää kolme vuotta. Hänet otetaan kevään aikana ryhmään, mikäli ryhmässä on tilaa. Vapaita paikkoja voi tiedustella lapsityönohjaaja Niina Huttuselta p. 040 8049 381.

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti, syksyn 2020 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittaudu täältä.

Otamme kesken kautta uusia kerholaisia kaikkiin niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan sähköisesti. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Kerhopaikat:

HUOM!

• Kerhot eivät kokoonnu toistaiseksi.