Lähetys- ja avustustyön tapahtumat

Seurakuntamme on mukana lähetystyössä ja kansainvälisessä diakoniassa monin tavoin. Teemme lähetystyötä yhteistyössä kirkon kaikkien lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Lähetystyön merkeissä toteutetaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Lisäksi seurakunta kerää varoja lähetystyölle myyjäisillä, tempauksilla ja kampanjoilla. Myös erilaiset toiminnalliset ryhmät tekevät ja myyvät muun muassa käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Missioköksien lähetyslounaat

Missioköksät järjestävät lähetyksen hyväksi myyjäisiä, lounaita ja kahvituksia. Mukaan leipomaan, ruokaa laittamaan ja tarjoilemaan pääsee ottamalla yhteyden lähetysemäntään, Sirkka-Liisa Vatajaan.

• Isänpäivälounas sunnuntaina 10.11. klo 11.30 keskusseurakuntatalolla. Hinta 19 €

Lähetysjärjestöjen joulumyyjäiset

Lähetysjärjestöjen isot joulumyyjäiset järjestetään lauantaina 30.11. klo 11-14 keskusseurakuntatalolla.

Myyjäispöytien varaus 20.11.2019 mennessä ensisijaisesti osoitteessa https://urly.fi/1eKf , vaihtoehtoisesti sähköpostitse paula.harju@evl.fi tai puhelimitse 040 804 9349.