Lähetys- ja avustustyön tapahtumat, lounaat ja myyjäiset

Seurakuntamme on mukana lähetystyössä ja kansainvälisessä diakoniassa monin tavoin. Teemme lähetystyötä yhteistyössä kirkon kaikkien lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Lähetystyön merkeissä toteutetaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Lisäksi seurakunta kerää varoja lähetystyölle myyjäisillä, tempauksilla ja kampanjoilla. Myös erilaiset toiminnalliset ryhmät tekevät ja myyvät muun muassa käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Missioköksien lähetyslounaat

Missioköksät järjestävät lähetyksen hyväksi myyjäisiä, lounaita ja kahvituksia. Mukaan leipomaan, ruokaa laittamaan ja tarjoilemaan pääsee ottamalla yhteyden lähetysemäntään. Ota yhteyttä Sirkka-Liisa Vatajaan, sirkka-liisa.vataja@evl.fi, p. 040 804 9348.

Lähetysjärjestöjen myyjäiset

Lähetysjärjstöjen yhteiset myyjäiset järjestetäään keskuseurakuntatalolla syksyllä 2020. Tarjolla on keittolounas. Lounaan hinta 7€. Päivitämme tietoja verkkosivuille.