Kohtaamisia ja yhdessäoloa nuorille

Kaipaatko iltoihisi mielekästä tekemistä? Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorten toimintaan kuuluvat rento yhdessäolo, hartaudet ja elämän ihmettely. Mielenkiintoiset, ajankohtaiset ja muuten mietityttävät kysymykset puidaan pelien, pienimuotoisen työskentelyn ja musisoinnin ohessa.

 

Vapaata oleskelua nuorten illoissa

Nuorten illat keskiviikkoisin klo 18–21 7.9. alkaen Poltinahon seurakuntatalon nuorisotilalla.

Rentoa menoa ja letkeätä tunnelmaa! Ohjelmassa kahvittelua, yhteistä ohjelmaa, hartaus ja vapaata hengailua. Voit pelailla esimerkiksi lautapelejä ja biljardia. Tule ja mene, miten ehdit! Nuorten iltoihin ei ole ikärajaa.Nuorten illat Iittalassa

Nuorten illat Iittalassa Jessen Majalla tiistaisin klo 17-20 (13.8. alkaen). Rentoa menoa ja letkeätä tunnelmaa! Ohjelmassa kahvittelua, yhteistä ohjelmaa, hartaus ja vapaata hengailua. Voit pelailla esimerkiksi lautapelejä, biljhardia ja pingistä. Nuori seurakunta on paikka kohdata ja tulla kohdatuksi. Hetki kahvi- tai teekupillisen äärellä, yhteistä hiljentymistä Luojan eteen. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin! Seuraa @kalvolanseurakuntanuoret Linkki avautuu uudessa välilehdessäInstagramissa!
 


Nuorten kahvi- ja peli-iltapäivä Iittalassa

Nuorten kahvi- ja peli-iltapäivät Iittalassa torstaisin klo 13-16 Jessen Majalla Iittalan keskustassa (Hallintotie 1, Iittala)!
Tule pelailemaan biljardia, Pingistä, pleikkaa tai erilaisia lautapelejä – tai vaan hengailemaan kavereiden kanssa.
Kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa tarjolla. [ Huom! Ei Peli-iltapäivää: 22.8., 12.9., 3.10., 14.11. ja 12.12. ]

 

Seuraa @poltsarinnuoret  ja @kalvolanseurakuntanuoret Instagramissa!

Kysy lisää!

nuorisotyönohjaaja
Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna

kokoava nuorten toiminta, HYKin koulun 7.-9. luokkien koulukummi