Kohtaamisia ja yhdessäoloa nuorille

Kaipaatko iltoihisi mielekästä tekemistä? Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorten toimintaan kuuluvat rento yhdessäolo, hartaudet ja elämän ihmettely. Mielenkiintoiset, ajankohtaiset ja muuten mietityttävät kysymykset puidaan pelien, pienimuotoisen työskentelyn ja musisoinnin ohessa.

Nuorten syksyn toiminnan starttitapahtuma ja musamessu keskiviikkona 2.9. klo 19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Vapaata oleskelua nuorten illoissa

Nuorten illat torstaisin klo 18–21 Poltinahon seurakuntatalon nuorisotilalla. Syyskausi alkaa 3.9.2020.

Rentoa menoa ja letkeätä tunnelmaa! Ohjelmassa kahvittelua, yhteistä ohjelmaa, hartaus ja vapaata hengailua. Voit pelailla esimerkiksi lautapelejä ja biljardia. Tule ja mene, miten ehdit! Nuorten iltoihin ei ole ikärajaa.

Nuorten avoimet ovet Rengossa

Nuorten avoimet ovet Rengon seurakuntatalolla perjantaisin klo 18–22 (parittomat viikot). Syyskausi alkaa 11.9.2020.

Perjantai-klubi

Perjantai-klubissa Poltinahon nuorisotilan ovet pidetään auki pidempään klo 19-22. Illan aikana tarjolla hyvää seuraa, musiikkia, kahvia, oleilua ja sanomaa. Illoissa on mukana vierailijoita.

Syksyn klubit:

25.9. esiintymässä taikuri Miika Korkatti

23.10. esiintymässä Kotiinpalaajat

27.11. Ohjelma tarkentuu myöhemmin

Syyskauden alkamisesta ilmoitetaan syksyllä 2020.

Yö Poltsarilla -tapahtumassa valvotaan yö yhdessä

Yö Poltsarilla -tapahtumassa valvomme koko yön yhdessä Poltinahon seurakuntatalolla! Aloitamme valvomisen perjantaina klo 18. Kotiin lähdemme lauantaina aamusta klo 10. Ohjelmassa hyvää ruokaa, leffoja, lautapelejä, biljardia ja askartelua. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuma on tarkoitettu 15–19-vuotiaille.

Syksyn 2020 Yö Poltsaria vietetään 30.10. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Ilmoittaudu-sivulla.

Joululahjavalvojaisissa tehdään joululahjoja

Tule valmistamaan joululahjoja yhdessä! Joululahjavalvojaisia vietetään Poltinahon seurakuntatalolla 11.12.2002. Lisätietoja ja ilmoittauminen tulossa.

Seuraa @poltsarinnuoret Instagramissa!

Kysy lisää!