Perheneuvonnan ryhmät ja kurssit

Perheneuvonta järjestää vuosittain erilaisia ryhmiä ja kursseja, joilta voit saada vertaistukea tai apua parisuhteeseen. Alta löydät tiedot kursseista.

Eroryhmä

Järjestämme vuosittain syksyllä eroryhmän. Ryhmään otetaan 12 osallistujaa ja se kokoontuu 10 kertaa viikoittain. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perheneuvoja haastattelee jokaisen osallistujan ennen ryhmän alkamista.

Ryhmässä käsitellään sopeutumista haastavaan elämäntilanteeseen. Lisäksi käsitellään eroon liittyviä tunteita. Eroseminaarissa rakennetaan uutta käsitystä itsestä ja pohditaan, mitä eroprosessi on opettanut elämästä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2020 ryhmään on mahdollista maaliskuusta 2020 lähtien.
Ilmoittaudu tekstiviestillä perheneuvoja Sari Paanulle

 

Luova suhde - taideterapeuttinen parisuhderyhmä

Luova suhde on ryhmä 4-6 pariskunnalle, jotka haluavat syventää keskinäistä tuntemista ja löytää uudenlaisia kohtaamisen tapoja.

Ryhmässä on mahdollisuus tutkia omaa parisuhdetta tekemällä eikä vain puhumalla. Kuvataiteelliset työskentelyt tehdään yksin tai yhdessä oman parin kanssa. Painopiste on tekemisessä ja parin keskinäisessä jakamisessa. Minkäänlaisia taiteellisia taitoja ei tarvita.

Ryhmä ei sovellu akuutissa kriisissä oleville.

 

 

Kamalat äidit -vertaistukiryhmä murrosikäisten lasten äideille

Onko arki murrosikäisen kanssa haastavaa? Haluatko vaihtaa ajatuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien äitien kanssa?

Järjestämme vuosittain Kamalat äidit -ryhmän yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin Varhaisen tuen perhetyön kanssa. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa tammikuun ja toukokuun välisenä aikana. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla ryhmänohjaajaan alkuhaastattelua varten, Outi Elovaara tai Kirsi Joronen

Suomen NMKY-liitto koordinoi valtakunnallista Kamalat äidit -vertaistoimintaa.