Muumien retkeilykoulussa lapset oppivat liikkumaan luonnossa

Muumien retkeilykoulu on tällä hetkellä tauolla. Retkikoulun käynnistymisestä ilmoitetaan tällä sivulla.

Muumien retkeilykoulu on seurakunnan ulkoilukerho, jossa Muumilaakson asukkaat innostavat lapsia luonnossa liikkumiseen. Lapset oppivat luonnossa toimimiseen tarvittavia tietoja ja taitoja leikkien, liikkuen ja yhdessäolon kautta. Retkillä pysähdytään myös hiljentymään, nauttimaan retkieväitä ja leikkimään vapaammin.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan muumi-retkeilykerho on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Kerho on maksuton.

Muumien retkeilykoulun vetäjinä toimivat seurakunnan koulutetut ohjaajat.

Kysy lisätietoja lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381 tai niina.huttunen@evl.fi.

Muumi-retkeilykerhossa ollaan aina ulkona

Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot ennen kerhon alkua.

Lisätietoja muumi-retkeilykoulusta

Lisätietoja seurakunnan muumi-retkeilykerhosta antaa lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381.

Muumien ulkoilukoulun toimintaan voi tutustua Suomen Ladun kotisivuilla.