Uutislistaukseen

Nuojatuoli-illan 21.2. mainos, kuvissa Aku Kaura, Tuomas Rosberg, Eija Vilpas.

Nojatuoli-illassa 21.2. puhutaan huumorista – vieraina Eija Vilpas, Aku Kaura ja Tuomas Rosberg

18.2.2021 16.51

Seuraavan Nojatuoli-illan aiheena on huumori. Nojatuoli-ilta lähetetään suorana sunnuntai-iltaan 21.2. ja on sen jälkeen katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalta. Lähetys Vanajan kirkosta alkaa kello 20.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta kutsuu hämeenlinnalaisia tai jollakin tavalla Hämeenlinnaan kiinnittyneitä vieraita Nojatuoli-iltoihin keskustelemaan ajankohtaisista ja ikiaikaisista teemoista.

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Eija Vilpas on luonut ikimuistettavia koomisia hahmoja ja hänet nähdään usein nauravana. Mutta mitä mieltä Vilpas on siitä, saako koronalle nauraa? Millainen huumori auttaa jaksamaan?

Psykoterapeutti Aku Kaura lähestyy huumoria parisuhteen näkökulmasta. Pidentääkö nauru myös yhteiselämää? Entä jos pariskunnalla onkin tyystin erilaiset huumorintajut?

Osastonylilääkäri Tuomas Rosberg pohtii muun muassa, onko sairaalatyössä tilaa huumorille.

Musiikista vastaa houseband pastori Mirja Lassilan ja nuorisotyönohjaaja Make Kylväjän johdolla. Tällä kertaa musiikkivieraana on trubaduuri ja stand up-koomikko Aimo Kokkola.

Keskusteluvieraita haastattelee pastori Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio. Iltoja käsikirjoittaa ja ohjaa teatterin multitoimija Arto Myllärinen, joka on saanut Suomen ev.-lut. kirkon kulttuuripalkinnonkin.

- Nojatuoli-iltojen kantavana ajatuksena on ”Elämä tässä ja nyt”. Keskustelemme siitä, mitä on elämä, mitä ihmisyys, kuvaa Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio.

- On ollut iso ilo huomata se aitous, avoimuus ja läsnäolo, millä vieraamme ovat tulleet haastateltaviksi. Olemme puhuneet arjen asioista, isoista asioista. Olemme sukeltaneet syvälle niin kuolemaan ja luopumiseen kuin siihen, mistä tähän kuluttavaan aikaan saa elämänvirtaa ja toivoa.

Tule siis mukaan Nojatuoli-iltaan sunnuntaina 21.2. klo 20 omasta nojatuolistasi tästä linkistä.