Uutislistaukseen

Pelitoiminnan CS:GO edustusjoukkue etsii uusia aktiivipelaajia

Bunkkerin CS:GO edustusjoukkue BGH tavoittelee e-urheilun SM-liigapaikkaa syksyllä 2021 uudella kokoonpanolla. Pelaajien haku joukkueeseen on nyt käynnissä. Joukkuetta valmentaa Toni “Psycdra” Saunalammi.

Tietokoneen näyttö ja kuulokkeet tummassa värivalaistussa tilassa. Bunkkerin Good Games -logo.

Bunkkeri-pelitoiminnasta vastaavat Hämeenlinnan-Vanajan seurakunnan nuorisotyö ja Hämeenlinnan kaupungin nuorisotoimi. 

ESML on kahdentoista joukkueen CS:GO Suomen-mestaruusliiga, joka pelataan kahdesti vuodessa. ESML on avoin liiga, mikä tarkoittaa heikoimmin menestyneiden joukkueiden putoamista alempaan sarjaan ja vastaavasti uusien haastajien nousemista liiga-areenalle. Lisätietoa liigasta löytyy sivuilta esml.fi

Edustusjoukkueen lisäksi Bunkkeri on perustanut akatemiatoimintaa, jolla on oma joukkue. Akatemiaan haetaan pääasiassa vain paikallisia pelaajia. Näin halutaan tarjota hämeenlinnalaisille nuorille mahdollisuus kokeilla kilpapelaamista melko matalalla kynnyksellä. Akatemiasta on mahdollista nousta myös edustusjoukkueeseen, mikäli taidot ja motivaatio riittävät. Bunkkeri haluaa luoda e-urheilun kilpapelikulttuuria Hämeenlinnan alueelle.

Hae joukkuepelaajaksi Bunkkerin uusituilla kotisivuilla bunkkeri.gg

Rekrytointeja jatketaan kesän ajan tai kunnes joukkueet ovat täynnä.
Pelaajarekrytointien lisäksi Bunkkeri hakee pelitoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoisia osaajia mukaan toimintaan. Osaamisalueina mm. some ja tiedottaminen, striimaus ja tubettaminen sekä pelien adminointi ja turnausten järjestäminen.

Esim. Hämpton Games 2022 turnaus / pelitapahtuma järjestetään (koronan niin salliessa) välivuoden jälkeen Verkatehtaalla tammikuussa 2022. Hae mukaan toimintan Bunkkerin nettisivulla. 

Bunkkeri-pelitoiminnasta vastaavat Hämeenlinnan-Vanajan seurakunnan nuorisotyö ja Hämeenlinnan kaupungin nuorisotoimi. Haluamme edistää pelikulttuuria 13-29-vuotiaiden hämeenlinnalaisten nuorten keskuudessa.  Meille on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus yhdessä pelaamiseen ja siihen, että se on kaikille mukava ja yhteisöllinen kokemus.Toimintamme tarjoaa mahdollisuuden harrastaa pelaamista myös tavoitteellisesti. 
 

10.6.2021 15.33